Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik lehet a legnormálisabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lehet a legnormálisabb csaj ezekkel a perifériákkal?

Figyelt kérdés

-ne legyen túl vallásos, se önmegtartozkodó

-ne legyen túl kurvás

-az elsőszámú örömforrása az emberből jövő dolgok legyenek, mint alapkő

-emberközeliség, szívből jövő megértés (nem agyból), elfogadás (ha nem is mindig tud azonosulni dolgokkal)

-ne az elért eredményei legyenek a viszonyítási alapjai

-meg a 4 lábú asztal színdróma,

---

de ugye ide hiába írtam ki, csak félreértések, kövezések, önfényezések fognak születni?

Vagy elindulunk egy más irányba?

2023. márc. 5. 13:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez most valami találós kérdés?
2023. márc. 5. 13:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a 4 lábú asztal szindróma?
2023. márc. 5. 13:28
 3/17 anonim ***** válasza:
3%
Amelyik a legjobban szpik meg jo a segge
2023. márc. 5. 13:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a 4 lábú asztalszindróma? Ezt a kifejezést még sose hallottam, pedig nem vagyok már fiatal csirke.
2023. márc. 5. 13:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés, hogy ezen elvárás-sereggel szemben te mit tudsz nyújtani, mert arról nem esett szó.
2023. márc. 5. 13:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az sem tiszta, ezek konkrétan mit jelentenek.
2023. márc. 5. 13:33
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Tehát egy szűzku.rva kéne, aki beéri a két szép szemeddel, és nulla erőbedobással ágyba lehet vinni, de csak neked.

Cserébe tudsz nyújtani neki tíz centit, meg a gyerekszobában a nyikorgós ágyat, két éve nem cserélt ágyneművel.

Külső mindegy, csak vékony és fiatal meg feszes legyen jeligére.

2023. márc. 5. 13:40
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Ezek nem nagy elvárások. Bár az utolsót nem tudom mi. Illetve szerintem az utolsó előttit nem teljesítem. De sokan empatikusabbak nálam, szóval úgy a nők minimum 70%-a biztos tudja ezt teljesítani.
2023. márc. 5. 13:43
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Perifériákkal? Ember te miket beszélsz?

Véletlen nem preferenciákra gondolsz?

Mi az isten az a négylábú asztal szindróma?????

2023. márc. 5. 13:43
 10/17 lizzi77 ***** válasza:
100%
Önmegtartóztató és preferencia lesz az..szerintem inkább az értelmező szótárral kezdjél ismerkedni,mert ha véletlenül találsz egy ilyen nőt, nem fogja érteni,mit akarsz.És mi ez a 4 lábú asztal-szindróma,úgy mégis??
2023. márc. 5. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!