Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Külföldi csajokkal volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi csajokkal volt már dolgotok?

Figyelt kérdés

Hogy viszonyulnak a magyarokhoz tapasztalataitok alapján?

Pl német lányok a Balatonon..

vagy külföldön.. ki merre járt?

Magyar csajok köztudottan könnyen leállnak külföldivel, de valahogy kevesebb olyanról hallani szerintem ahol a férfi fél volt a magyar..

2023. jan. 9. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegnap amikor mentem haza, akkor 2 külföldi csaj leszólított, hogy merre találja az egyetemi kávézót. Nagyon szépen és kedvesen beszéltek és még a telót is oda adták a kezembe, hogy lőjem be nekik a gpst. Persze én nem beszéltem angolul, de google fordítóval kommunikáltunk, szóval én azt tudom mondani eléggé lazák és nyitottak.
2023. jan. 9. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Még régen egy építőtáborban volt egy NDK-s kislány... Olyan sprőd afrik volt alatta, mint nagymamám kihasadt fülesfoteljében... Tépőzáras mennyország. Ez, és az illata volt számomra a legemlékezetesebb. Tudod, itt Dél-Budán van a BUSZESZ, illetve már valami francia gittegylet... Szesz- és élesztőgyár. Na, olyan volt, Élesztő. Mikor kihajtja a szél a Dunapartra azt az illatot és ott bringázom, kicsit mindig nosztalgiázom. Hmmm...fiatalság, bolondság...Köszönöm, hogy elmondhattam, láwpíszfrídom!

F52

2023. jan. 10. 07:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Mindkettő nagyon jó story :D köszii

Nálaam olyan volt h chaten beszélgettem egy osztrák csajjal és egy idő után a sexre terelődött a téma..

Állítása szerint el is jött volna Sopronig h dugjunk egyet , de én beijedtem mert akkor élőszóban nagyon nem tudtam még németül, meg a sexben is tapasztalatlan voltam.. azóta is bánom kicsit h ilyen fatökű voltam :)

2023. jan. 10. 12:53
 4/4 A kérdező kommentje:
vkinek még vmi story? :D
2023. jan. 18. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!