Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen van hogy a társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen van hogy a társkeresőn megismert csaj sosem ér rá találkozni?

Figyelt kérdés

Nagyjából 2 hónapja ismerkedtem meg vele. Határmenti településről költözött MO-ra és gyakran látogat haza a szüleihez/rokonaihoz.

Kb 50 km távolságra élünk egymástól,de idáig egyszer sem sikerült találkoznunk.

"Most nem jó,mert anya jön hozzám külföldről. Most nem jó mert jön unokatesóm. Most nem jó mert megyek szüleimmel bálba. Most nem jó mert megyek Pestre továbbképzésre. Most nem jó mert a főnök rengeteg melót adott"

Utána meg ígérget hogy valamikor már tényleg összehozzuk a talit,ne aggódjak.

Ilyen van hogy 2 hónapja nem ér rá valaki mert annyira elfoglalt?

2023. márc. 5. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Valószínűleg nem is akar találkozni.
2023. márc. 5. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán. Persze megeshet, hogy tényleg sokszor nem jó neki, de ha igazán akarna találkozni akkor 2 hónap alatt már ő javasolt volna egy napot. Azt pedig senki ne mondja, hogy közel 60 napból nem volt egy alkalom sem megfelelő.
2023. márc. 5. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Mi 500 km hidaltunk át egy randi miatt.
2023. márc. 5. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Van ideje találkozni, de nem veled.
2023. márc. 5. 10:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
O is fizetett szerzodott embere a tindernek/mas tarskeresonek. Hitegetik az ugyfeleket,h tartsak az elofizetesuket!! Sok a kamu reg,azaz a fizetett operator,h hgy erezd,van ertelme fennt lenni
2023. márc. 5. 11:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem esik le, hogy nem szeretne veled találkozni? Érts már az ilyen jelzésekből, nem atomfizika ez :D
2023. márc. 5. 11:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, már rég le kellett volna esnie, hogy nem akar tőled semmit. Vagy azért ragaszkodsz ennyire mert csak ez az 1 állt le veled eddig beszélgetni? Akkor pedig lehet igaza van a #5-nek.
2023. márc. 5. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk akkor megmondhatná hogy nem akar talalkozni. Az ilyet Én is utálom.

Sztm hagyd.

Nekem is itt volt a gyerek, kutyám, munka, tanulás... kiköltöztem lányommal Ausztriába és nekem is van anyám, papàm és barátaim, hobbim. Mégis találkoztam a jelenlegi párommal aki 120 km-re lakott akkor.

Aki akar az találkozik veled. 50 km semmi.

N 31

2023. márc. 5. 12:09
 9/9 Noren1989 ***** válasza:
100%

Van, ezt úgy hívják, h fedősztori.

Te max egoboost vagy neki, fel kell fognod.

2023. márc. 5. 12:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!