Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan emberrel, aki olyan okos, mint amilyen Stephen Hawking volt?
szerintem kábé olyannak érezne, mint te vagy én egy értelmi fogyatékost.
de ha mégsem, akkor miért ne
Stephen Hawking felesege valami nyelvszakos volt, utana meg valami apolono el randizott. Altalanossagban szerintem nem elvaras a zseniknel, hogy a masik is legyen zseni, nyilvan ne legyen nagyon hulye.
Szerintem ha meg autista is, lehet ertekeli, hogy a masik kiegesziti ot ilyen teren, plane, ha normalis csaladot kepzel el a jovojebe. Ha nem akar csaladot, hanem abszolut a munkanak, kutatasnak akar elni, lehet fontosabb, hogy a tarsa ebben legyen inkabb partner.
Okos emberrel osszejonnek, de ha egyeb hianyossagok tarsulnak melle, mint pl az autizmus, akkor nem.
Miért ne?
Ha az érzelmi intelligenciája is eléri a megfelelő szintet, azaz nem egy 150 IQ-jú pszichopata, akkor simán.
Márpedig Hawkingnek két felesége is volt, elvileg jó társaság volt, szóval miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!