Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nektek volt már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek volt már olyan hogy csak azért tartottatok egy lányt hogy csökkentse a szeretethiányotokat?

Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Volt sajnos, nem vagyok büszke rá, bár ez friss kapcsolat volt, gondoltam adok a dolognak egy esélyt hátha az idő előrehaladtával kialakulnak bennem érzelmek. Nem így lett, így a lelkiismeretfurdalás győzött és szakítottam a 3. hónapban.
2023. febr. 28. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tartani háziállatot szokás, már bocs.
2023. febr. 28. 17:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. febr. 28. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

15-6 éves koromban volt egy barátnőm. Issszonyatosan jó csaj volt. Szép is volt, de leginkább a.. hát.. bölcs hozzáállása nyűgözött le, brutál jó emberismerete. Ha rádnézett, belelátott a vesédbe is.

Nah, hát összejöttem vele, de 3 hétre rá rájött, hogy jó unalmas vagyok és kirakott:D Oké, nem is állt készen a dologra, ezt igazolandó nem is volt még vagy 2 évig pasija.

De mindegy, én rottyra mentem.

És ekkor talált be egy másik csaj. Egy csaj adta meg a zelérhetőségét, neten beszélgettünk, aztán randiztunk egyet. Nem nyűgözött le, igazából semmit sem mozdított meg bennem. De valamiért ha már ott voltunk, összejöttem vele. Nem volt nehéz. Ráadásul kb 2 héten belül már a melleit fogdostam póló alatt publik téren és erősen tudtomra adta, hogy ha akarom, megdughatom.

A dolog nagyságát jelzendő újra kiemelném, 15-6 éves voltam, és szűz, szóval a lehetőség nem kicsi dolog volt:D

Deeee hamar tisztában lettem vele, hogy nekem amúgy ez a lány nem tetszik. A mosolyában volt valami ami az először részletezett csajra emlékeztetett, de kb ennyi, nyomába sem ért annak a lánynak. Azért voltam vele, mert addig is történik valami.

Úgyhogy inkább kihagytam a lehetőséget és 4 hétre az összejöveteltől szakítottam:D

Egy életre megtanultam, hogy ne jöjjek össze olyannal, akihez nem vonzódom.

2023. febr. 28. 18:04
 5/10 A kérdező kommentje:
2. Kicsit rosszul fogalmaztam bocsi.😁
2023. febr. 28. 18:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még ilyen.
2023. febr. 28. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Háát, tartottam, de inkább úgymondanám, hogy szexre tartottam, nem kimondottan szeretet hiányra.
2023. febr. 28. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem az összes így indul.

Aztán közben rádöbbenek, hogy erzelmileg totalisan sekélyes és úgy vagyok vele hogy megtartom amíg nincsen jobb méltóbb.

És volt hogy évek teltek el így és önmagam vetettem meg érte, hogy az egyszerűt a könnyűt valasztottam, beérem vele, ahelyett hogy igazival lénnék.

Sza r megalkuvó kompromisszum ez.

2023. febr. 28. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Volt. Nagyon nem illettünk össze semmilyen téren, leszámítva az ágyat.

Egy nyarat voltunk együtt, utána szakítottam.

2023. febr. 28. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Szeretet hiánynak lehet nevezni hogy csak szexre volt jó, arra kellett akkor igen, volt olyan.
2023. márc. 1. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!