Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok olyankor ha iszonyatos szeretethiányotok van? Szokott ilyen lenni másnak is?
Figyelt kérdés
Most úgy érzem, hogy engem már sosem fog igazan szeretni férfi. Fiatal se vagyok már, és egyre reményvesztettebb is.
El lehet engedni ezt a vágyat valaha is?
2018. jún. 28. 21:00
1/12 anonim válasza:
Én csak szimplán elfojtom és eszek egy kis fagyit.
2/12 anonim válasza:
Írok valakinek aki megölelget. :)
3/12 anonim válasza:
Most én is így érzek. Azt mondják, amíg ezt sugározzuk magunkból, nem is leszünk vonzó parnerek. Értem én ezt a logikát. Csak azt nem tudom, mitől sugározhatnék magamból boldogságot, mikor a boldogságot egy férfi szerelme adná meg. Minden más már megvan.
4/12 anonim válasza:
Több éve ez van. Megszoktam már, hogy sosem szeret egy nő sem.
5/12 anonim válasza:
Én se vagyok már húszonéves és egyre jobban azt érzem, hogy alkalmatlan vagyok kapcsolatra. Próbálok másra koncentrálni.
7/12 A kérdező kommentje:
Az utobbi időben két csalodás is ért. Én adnám szivem-lelkem, meg mindent, de valahogy nem kellett.. :/
Csak arra vagyom, hogy lenne egy ferfi, akivel szeretjük, megbecsüljük egymast, szamithatunk egymásra. De mar attól tartok nem lesz ilyenem sosem...
2018. jún. 28. 23:40
8/12 anonim válasza:
Ne légy butus, lesz ilyen férfi! 😊
10/12 anonim válasza:
Lépj! Tegyél érte, hogy legyen valaki aki szeret. Ne csak várd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!