Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy szakítasz valakivel, hogy azt érzed, hogy egyszerűen nem illetek össze, de a fizikai vonzódás iszonyatos, akkor le lehet ezt zárni? 20/L
Lehetséges, elvégre a többséget a feje irányítja, nem az alteste.
Pont úgy, mint amikor foglalt/elérhetetlen pasi tetszik, és tökéletesen tudod, hogy semmi nem lesz köztetek.
Itt sem lesz köztetek semmi más, csak szex. Ami arra jó, hogy ne legyen lehetőséged másik kapcsolatot kialakítani, ami esetleg működik is.
Ha nem muszáj, és nem tartanám ilyen esetben a kapcsolatot, és nem erőltetném ezt a nagy barátkozást. Sokkal könnyebb lezárni és továbblépni.
Nekem érzelmi vonzódás is volt. De nem volt más választás, mint a szakítás.
Nem láttam utána többet, párszor beszéltünk neten és ennyi (de mindkettőnkben ott voltak az érzések.) Kb 1 évbe telt, mire le tudtam zárni magamban...
Pont ilyen helyzetben vagyok, csak férfiként. :(
Most azt gondolom nem fog tudni működni a csak "barátság". Legalábbis részemről úgy néz ki nem. Nem fogok tudni nem hozzáérni. Lehetséges, hogy ez változni fog, de még elég friss(1 hónap) a szakítás. Majd kiderül. Nem volt hasonló dologban még tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!