Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már, hogy olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy olyan emberrel kezdtetek, aki nem is tetszett, csak mert szeretethiányotok volt?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
nem
2014. márc. 30. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
nem
2014. márc. 30. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyszer. De soha többet nem. Őt becsapom, én meg rosszul érzem magam, mert nem azzal vagyok akivel kéne. Semmi értelme az egésznek.
2014. márc. 30. 10:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy kérdés.. rejszoltál már sajtreszelōvel csak azért mert érdekelt? Ez ugyanolyan kérdés.
2014. márc. 30. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen volt.

Eléggé egymásra találtunk, mert mindkettőnknek ugyanolyan problémáink voltak, így végül sok időt töltöttünk egymással, jól is éreztük magunkat.

De én később fülig belezúgtam a srácba, nagyon szerelmes lettem belé, amikor ő kezdte kimutatni felém az érzéseit. Ő akkor még nem volt igazán szerelmes, külsőre én bejöttem neki, mert neki az átlag lányok tetszenek, de ő nekem akkor nem jött be igazán.

Csak ugye az idő, meg megismertük egymást én meg nagyon szerelmes lettem belé.

Én picit bánom hogy akkor közeledtem így felé mert ő már elején érzett valamit irántam, picit furdal is érte a lelki ismeretem, de örülök hogy én is beletudtam szeretni, mert ritka férfit találtam magamnak, aki nagyon nagyon szeret! Én is nagyon szeretem őt. Persze a szeretethiány elmúlt, de akkor már szerelmes voltam, nem tudtam volna őt elhagyni ezért, mert egyrészt nagyon hiányzott volna, másrészt megbántani sem akartam.

De leszögezem még egyszer hogy szerelmesek vagyunk, és imádjuk egymást.

Már lassan 2 éve vagyunk együtt.

2014. márc. 30. 10:22
 6/6 anonim válasza:
Igen.
2014. márc. 30. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!