Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet észrevenni ha egy lány többet akar barátságnál?
Figyelt kérdés
nem értek az ilyenhez de az egyik osztálytársam már év eleje óta próbál közelebb kerülni hozzám szünetekbe állandóan mellém ül ha beszélget valakivel az szinte mindig én vagyok és néha ő szokot odajönni hozzám a suli után hogy menjünk együtt haza. ez most mi akar lenni?2008. dec. 27. 23:41
1/6 anonim válasza:
Lehetséges... Ideje lenne suli után elhívni vhova pl :P
2/6 anonim válasza:
biztos tetszel neki,lépj valamit:-)
3/6 A kérdező kommentje:
de mit?
2008. dec. 28. 00:49
4/6 anonim válasza:
Ha jobb nem jut eszedbe, akkor kérd meg, hogy segítsen vmi háziban vagy kérj el tőle egy könyvet, amiért persze elmész hozzá. Vagy vmi hasonló, légy kreatív!
5/6 A kérdező kommentje:
ennyire hülye azért én se v.ok ez már megvolt, egy picit konkrétabb kéne ami nem számít nyomulásnak de érezteti vele hogy akarok v.mit
2008. dec. 28. 02:34
6/6 anonim válasza:
HA NEKED TETSZIK A LÁNY AKKOR MOND MEG NEKI HOGY TETSZIK NEKED ÉS JÁRJÁL VELE.MÁST NEM TUDOK MONDANI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!