Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire figyeljek oda az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyeljek oda az első randin?

Figyelt kérdés
Egy forró csokira ülnénk be. Szerda délután kerülne rá sor. Én 23 vagyok, férfi. A lány 20. Szeretném, ha jól sikerülne és bármilyen hasznos, segítő javaslatot szívesen fogadok. Mire figyeljek? Mit tegyek? Mit ne tegyek? Stb.

2023. febr. 19. 19:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Ne akard feledhetetlenné tenni. Gondolj rá úgy, hogy ez egy sima randi, légy nyugodt, és minden oké lesz.
2023. febr. 19. 20:15
 12/20 anonim ***** válasza:
22%
Ha ezek nem nyilvánvalóak, sajnálom a lányt.
2023. febr. 19. 20:29
 13/20 anonim ***** válasza:
8%
Semmiképp ne fizesd a lány fogyasztását, ellenben, ha a lány felajánlja, hogy fizeti a tiédet, azt udvariasan fogadd el. Hazakísérni sem kell, esetleg hívsz egy taxit, amit szintén a lány fizet majd.
2023. febr. 19. 20:30
 14/20 anonim ***** válasza:
77%

1. Szerelmes dolgokat, udvarlást nem eröltetném.

2. Bókokat, kedvességeket is csak nagyon max 1-2-t

3. Inkább megismerni kellene egymást, és nem egymásba habarodni, amíg még nem tudjátok, hogy közösek-e a céljaitok.

4. Legyen a randi inkább egy séta, beszélgetés, egy könnyed, oldott program.

5. Legyenek panelkérdéseid, sztorijaid, mesélj magadról is.

6. Lehet, hogy le fog fagyni a csaj, akkor addig te beszélj valamiről, közben van ideje feloldódni

7. Hagyd, hogy kérdezzen

8. Ha jó a hangulat, akkor kisebb csipkelődés belefér

9. Szexuális poénokat, utalásokat kerülném

10. Legyél figyelmes! Ha mesél magáról, később visszautalhatsz egy előző dologra. Nők szeretik, mert érzik, hogy figyelsz, és fontosnak érzik a személyüket így.

2023. febr. 19. 20:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

+1: Most még nem kellene meghódítani.

Egyelőre ismerjétek meg egymást, nem kell érzelmeket kiváltani, mert még azt sem tudjátok, hogy milyen a másik, és egyáltalán akartok-e egymástól valamit.

Jó dolog a természetesség, mert akkor mindketten elengedhetitek magatokat, és nem kell szerepet játszani, vagy megfelelni. Ez egy nőnek is megnyugtatóbb, de szerintem neked is.

2023. febr. 19. 20:49
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
A csipkelődés idegentől bizalmaskodásnak jön le. Előbb ismerni kéne, mint embert, hogy tudd, viccel vagy valami komoly véleményt viccesen próbál ki rajtad.
2023. febr. 19. 20:53
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

Az a gond, hogy ha már így próbálsz felkészülni, az mindenkèpp valamiféle görcsösséget, merevséget jelez és vetít előre, ami nem feltétlen jó.

Azt kell megèrtened, hogy nincsenek klisék, csak te vagy és a lány, minden ott dől el. Az udvariassági szabályokra azért figyelj, pl ne késs, te fizess, stb.

2023. febr. 20. 07:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

- válaszd ki a helyet, aztán kérdezd meg, jó-e a választás (ha nem, úgyis elmondja, hogy mik azok a "paraméterek", amiknek teljesülnie kellene neki - pl. legyen a hely vegán, vagy tömegközlekedéssel számára jobban elérhető hely kell neki)

- nem árt, ha lovagias vagy és az alapvető illemszabályokkal tisztában vagy... ha a lány nem egy ordas tahó, akkor értékelni fogja ezeket... pl. ha te hívtad meg, legalább felajánlod a fizetést; érkezéskor lesegíted a kabátját, te húzod neki ki a széket; nem böfögsz, szellentesz, ordibálsz, nem vagy parancsolgató vagy bunkó a pincérrel)

- tartsd egyensúlyban a beszélgetést, amennyire tőled telik (mert ugyanígy ez felelőssége a másiknak is) - ne hallgass, de ne is dumáld te végig az egész randit; őszintén és tudatosan figyelj arra, amit mondd, lehessen rajtalátni az érdeklődést

- jó, ha van a tarsolyodban pár téma, amit könnyen elő tudsz venni, ha esetleg kifogytok a témákból (hobbik, filmes-zenés ízlés, utazások, vicces történetek... ill. nem árt azért egy kicsit olvasgatni friss híreket a neten... nem a kőkemény politikára gondoltam, hanem kisszínesekre, pl. érdekesebb kutatások, rekordkísérletek, díjátadók...)

- a beszélgetés ne vallatás legyen (ne bombázd kérdésekkel, hanem inkább kapcsolódj arra, amit mond)

- nem beszélsz az exeidről, hacsak egy sztori miatt nem muszáj (és akkor is csak a lényeget), ill. ha a másik nem kérdez rá

- kerülöd a kétértelmű, pajzán vicceket és beszólásokat, nem taperolod, nem hívod szobára, nem teszel fel intim kérdéseket

- szerintem 1. randin az egészségügyi dolgokat is érdemes kerülni, hacsak nem olyan, ami nagyon látványos (voltam egy olyan randin, ahol az első fél órában az úriember arról beszélt, mennyire szar a szeme, és mennyire utálja, hogy akkora dioptriás szemüveget kell hordania... nem volt egy kellemes beszélgetés, na:D... és ez még a szalonképesebb betegségek egyike... aranyérről pl. nyilvánosan, vendéglátóipari egységben inkább ne)

- lehetőleg ne az legyen a téma, hogy ez hülye, az hülye, amaz hülye, te meg tökéletes vagy

- felajánlod, hogy hazakíséred, de ha visszautasítja, nem erősködsz (leginkább azért, mert ugye a régebbi korokban illett hazakísérni a nőt, de a mai világban azért nem feltétlen egy életbiztosítás egy nőnek egy alig ismert pasival hazavitetnie magát...)

- az oké, ha a legjobb formádat akarod hozni, de azért maradj önmagad, ne próbáld magad másnak beállítani

2023. febr. 20. 13:33
 19/20 A kérdező kommentje:
18-as! Nagyon szépen köszönöm ezt a tartalmas és segítőkész választ. Még egy kérdésem lenne: mivel első alkalommal járunk majd ezen a helyen, ezért ebben az esetben nekem kell elsőként belépnem? Mert alapesetben illik a nőket előre engedni. Távozáskor viszont már nyithatom neki az ajtót? Köszönöm szépen!
2023. febr. 20. 16:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
19: alapető illem / protokoll szerint a férfinek illene először belépnie, de egy csomó lánynak fogalma nincs ezekről az illemszabályokról. Én előtte felhoznám ezt a témát randi előtt kicsit virágnyelven (jé, ezt olvastam, nem is tudtam... jelleggel), vagy már te mész előre oda a helyszínre és már ott várod.
2023. febr. 21. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!