Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mire figyeljek első randin?
Nincs nagy randizós múltam, és ami volt, az is furcsán jött ki mindig. Szóval ha van egy helyes srác, aki elég komolyan gondolja látszólag, hogyan keltsek jó benyomást?
Nehezen nyílok meg, inkább hallgatni szeretek, és rohadtul zavarba fogok jönni, ha élőben is szimpatikus lesz, és idegesen fogok nevetgélni...
Ez nagyon kiábrándító egy 22 éves nőtől?
Igen, eléggé. Én tavaly szintén egy ilyen korú nővel randiztam, és hasonló volt, bár nem tűnt úgy hogy zavarban van, csak eléggé passzív volt olyan kollegiális "kajálni kiugrunk délben" szerű volt az egész, és úgy mentem el a randiról, hogy "na ez nem jött össze", aztán írt hogy jó volt, és ismételhetnénk, én meg nagyon meglepődtem.
Második randin ugyan az, aztán utána még meg is köszönte milyen jó volt.
Aztán megszakadt a dolog egy pár félreértéstől, majd fél év múlva megint találkoztunk, de megint ugyan az volt, és akkor már nem láttam értelmét miért folytassuk, pedig tetszett a lány, de nem tudtam hogy jutunk 1-ről a 2-re.
De sokat nem kell tenned, hiszen nő vagy. Néha kicsit mozdítsd te is a beszélgetést, dobjál fel valami ötletet, ennyi elég lesz.
Én már randiztam sokat, szerintem nagyban függ attól, hogy mennyire tudtok egymásra hangolódni.
Volt olyan, amikor nagyokat hallgattam, hiába próbáltam volna, nem nagyon ment a kommunikáció, na meg amikor azt mondják nekem, hogy "naa, mesélj valamit", hát azzal a világból ki lehet kergetni.
Viszont volt olyan randim, ahol bármilyen téma is jött szóba, mindenről annyira jól elbeszélgettünk, hogy 5 óra csak úgy elszaladt, mintha tíz perc lett volna.
Szóval lényeg a lényeg, hogy felesleges ráparázni, mert úgyis minden úgy alakul, ahogy alakulnia kell...:)
Ma este lesz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!