Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex és az új párom ha találkozik hogy lehet elkerülni a kínos helyzetet? Már nem vagyok az exxel majdnem egy éve de a gyerekek miatt sajnos találkoznom kell vele. Az exnek elég hülye stílusa van. Beszólogat,kötekedik, irányít,okoskodik.
Bevinni egy budiba, és jól megveretni.
10 perc alatt behozod 20 év nevelési hiányosságát, az fix.
Miért kellene,hogy találkozzon a párod az exeddel? Nálunk mondjuk ismerték egymást, sőt még rokonok is voltak, de nem volt köze páromnak a szakításhoz.
Mindkettőnknek vannak gyerekei, de nem költöztünk össze. Nála pl lent kellett várni az apának a ház előtt,hogy lemenjen a lánya, ha hétvégére ment hozzá.
Az én esetemben meg én mentem a fiaimért.
Persze volt így is találkozás, de nem volt gond,mert van neki is párja.
Az ilyen stílusú exel az a baj, hogy kb. sosem fog változni, mert ebben a kötözködésben éli ki a saját frusztrációját. Tehát teljesen mindegy neki ki a párod, vagy ki lesz a párod, az exnek mindig lesz valami oka a kötözködésre.
Ezt a problémát sok oldalról meg lehet közelíteni, szerintem az ex párjával való elbeszélgetés hülyeség, mert hosszútávon túl nagy hatással nem lesz rá. A jelenlegi párodnak el lehet mondani, hogy milyen az exed stílusa és próbálja meg figyelmen kívül hagyni, de hosszútávon ez sem mindig működik, mert előbb utóbb betelik a pohár nála is. Leginkább talán az exel kellene elbeszélgetni, hogy normálisan viselkedjen, fogja fel a helyzetét és viselkedjen nőhöz méltóan. Kb. ennyi, aki bolond, azon nem nagyon lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!