Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a félelmeimen?
Figyelt kérdés
2 gyerekem van, 2 éve vagyunk külön, próbálok minden időt a gyerekemmel tölteni, úgy hogy vagy dolgozok vagy a gyerekeimmel vagyok, de már mielőtt külön mentünk akkor is sok volt az elutasítás szexuális téren, talán havi egy együttlét volt akkor sokat mondok aztán összejött a nejem egy másik férfival. 2 lakásom van, a nagyobbik ki van adva, a kisebbikben lakom, tavaly is volt 2, idén 3 nő akit offoltam, mert úgy éreztem csak azért akarna összejönni velem, hogy hozzám költözzön mert nálam nem kell albérletet fizetni, eljöhet az albijából/mama hotelből, ilyen kapcsolatba nem akartam belemenni meg nem is kerestem párt, úgy elvoltam, hogy munkahely, maszekolás, gyerekek körforgás. Anyáméktól kaptam sűrűn a megjegyzéseket, hogy költöztessél be magad mellé valakit, nekem az nem úgy megy. Mostanában viszont megismertem egy lányt ő 3 évvel fiatalabb, eleinte csak gyerekekkel találkoztunk, neki is egy kislánya van 1 évvel idősebb az én kisebbikemnél, vele is nagyon összehaverkodtam, őt az akkori párja a terhesség alatt elhagyta, azután volt egy kapcsolata de az is elég rég egy éve vége lett, felvetette, hogy mi lenne, ha gyerekek nélkül is találkoznánk kettesben, jó hát elhívtam kávézni, sütizni, úgy örült neki, hogy őt már olyan rég nem hívták el randizni, hát mondom nem is randizni hívtalak :D úgy hogy azóta elkezdtünk találkozgatni, de már a második után kérdezte, hogy miért nem csókoltam meg mert csak megöleltem, már azóta találkoztunk többször, gyerekkel is, gyerek nélkül is, még mindig nem tudtam megszokni, hogy olyan kedves és jó fej velem, és nem a lakás miatt akar összejönni velem, mert neki is megvan az élete, van 4 szobás lakása stb (mondjuk mikor először voltam nála az nagyon tetszett neki, hogy ilyeneket megcsinálgattam neki már csak a gyerek miatt is, hogy falból kiszakadt konvektor, leesett kilincs, csap, életre keltette a klímát stb, mondta is, hogy neki nincs segítsége, hogy ilyeneket bárki megcsináljon nála) , de már mostanában ilyeneket mondogat, hogy szexuális dolgok amik hiányoznak neki meg ha úgy alakulna kiadhatnám a kisebbik lakást is jöhetnének hozzá is a gyerekeim, úgy is csak két szobát használnak a lakásában mert a gyerekével ketten laknak ott... Lépnem kéne felé de nem merek, de tudja ezt és nagyon toleráns így velem szemben de próbálok ezen a gátlásosságon túl lenni de nagyon nehezen megy.2022. okt. 9. 08:17
1/4 anonim válasza:
2133 èv 3524 szoba 4453 lakás 5245 gyerek
Mint egy rossz matek példa.
( Trollkodás off: ez ha komolyan veszem akkor sem kérdés )
3/4 anonim válasza:
Hú olyan vagy, mint egy 14 éves szűzlány. Szegény nő.
4/4 anonim válasza:
Én ezt a legutóbb elmondott nőt sem kultiválnám annyira. Aki a mamahotelból akarna eljönni, inkább jöjjön, mint ez az utolsó. Ez ugyanúgy csak az előnyöket nézni, és nem a szerelmet keresi, de is inkább csak az előnyöket, hátrányokat sorolod, minthogy beleszerettél volna valakibe. Addig ne lépj, addig elégedj meg azzal, hogy néha lefekszel valakivel, de több ne legyen belőle. Hiába van négyszobás lakás, még meg sem csókoltad, de már a lakás kiadásán jár a feje. Érdekes. Szóval inkább várjál. És azt sem tudod, a gyerekeid hogyan fogadják az ő gyerekét. Lehet, hogy utálni fogják, hogy féltékenyek lennének rá, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!