Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám legyőzni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám legyőzni az attól való félelmeimet, hogy egy lány ha meglát randin vagy csak neten képen, azt mondja majd, hogy ronda vagyok és kinevet vagy lekoptat?

Figyelt kérdés
Egyszerűen olyan érzés, ha egy lány azt mondja ronda vagyok, mintha kést szúrnának a szívembe és emiatt élőben sem merek lányokat leszólítani, illetve neten is csak addig tudok laza lenni és jófej, amíg nem kell képet mutatnom vagy nem úgy beszélgetünk, hogy látja a képemet a lány. Tisztában vagyok velee, hogy ez a kis vékony, alacsony csonti fiú nem népszerű a lányoknál, ráadásul az arcom is katasztrófa, hatalmas, fura orrom van és a fülem is elállnak kicsit, bár az nem olyan vészes. Az a fura, hogy mondták már lányok, hogy helyes vagyok, de az ilyen bókok csak leperegnek rólam és igazából nem is szoktam elhinni, nyílván csak vígasztalni akarnak, meg általában olyanoknak jövök be, akik nekem nem és ez is csak csökkenti az értékét az ilyen dícséreteknek sajnos.

2012. júl. 11. 03:45
 1/8 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Ronda vaaaaagy.
2012. júl. 11. 03:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Ki vagy nevetve.
2012. júl. 11. 03:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez az érzés csak az első sikerélményig tart. Biztosan vannak előnyös tulajdonságaid. Nézz csak körül: hány ronda férfinek van jó nője.
2012. júl. 11. 03:55
 4/8 A kérdező kommentje:

ma 03:55

Igen, láttam, de mégsem értem. Ők hogy tudtak szép barátnőt szerezni, nem vette el az önbizalmukat a sok lerondázás?

2012. júl. 11. 03:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Mizujs arrafele, Debrecenben? :)
2012. júl. 11. 04:13
 6/8 anonim ***** válasza:
igyál többet barátom és leszarod hogy mit mondanak rólad a csajok
2012. júl. 11. 04:28
 7/8 A kérdező kommentje:

ma 04:28

Tapasztaltam, de örökké nem lehetek részeg. :D

2012. júl. 11. 04:46
 8/8 hunkurunkvirág ***** válasza:
zacskó a fejedre aztán ennyi!
2012. júl. 30. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!