Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyik elit társkeresőn megisme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik elit társkeresőn megismertem egy lányt,nem túlzás a 2. randin kivinni Milánóba shoppingolós randira?

Figyelt kérdés

Mi családdal,barátokkal sokat járunk Milánóba.

Ma felvetettem neki, hogy holnap reggel érte megyek, készüljön el,ha kicsit megtolom neki kocsival akkor gyorsan ott is vagyunk.

Közben jobban tudunk ismerkedni beszélgetni.

Ott alvással lenne, vasárnap délután jönnénk haza.

Vagy érdemesebb inkább még pár randival később kivinni a lányt, és inkább mondjam ezt a randit?

2023. febr. 3. 22:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%
Nekem a lány nézőpontjából ez nem férne bele. Ha a randipartnerem ilyennel állna elő, rögtön az jutna eszembe, hogy csak meg akar venni. Az ilyen figurákban pedig nem bízom, sőt, kerülöm.
2023. febr. 4. 04:56
 12/24 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy normális.
2023. febr. 4. 06:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Autóval, 10-12 órát utazni egy randin? Szerintem a másodikon még repülővel sem.
2023. febr. 4. 07:20
 14/24 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom senkinek nem esett le hogy ez is kitalált kamukérdés.... 🤦
2023. febr. 4. 07:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem repülővel vinnéd te nagyágyú? 🤡
2023. febr. 4. 07:26
 16/24 anonim ***** válasza:
97%
Én biztos nem mennék külföldre egy kvázi vadidegennel. Ráadásul úgy érezném, hogy flancolni akarsz és ezzel próbálsz megfogni, nem a személyiségeddel.
2023. febr. 4. 07:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Alig több, mint egy óra Milánóba eljutni repülővel, tudod, ki fog 8+ órát melletted ülni rettegve, hogy mikor ölsz meg minket a "kicsit megtolom neki" módi miatt. Én sem tojáshéjakkal a gázpedál alatt vezetek, de azért Milánóba autóval "hamar" nem tudnék leérni, főleg nem egy sima egynapos kiruccanásra, akkor már nyilván szállást is kéne foglalni, második randira meg ez így összességében nagyon erős túlzás.

Amúgy voltam már párszor Milánóban, szép-szép meg minden, de vásárolni nem oda mennék, meg eleve vásárolós randi szerintem hülyeség, akkor már inkább vidd el egy jobb olasz étterembe vagy valami... Annak lenne több értelme szerintem, bár belátom, én nem vagyok fenn elit társkeresőkön, lehet akik ott keresnek párt (pénzelőt), másképp gondolkodnak :D

2023. febr. 4. 08:30
 18/24 anonim ***** válasza:
93%
Shopping turat egy sima magyar plazaba is tudsz szervezni
2023. febr. 4. 12:07
 19/24 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom mi ez a hülyeség, most nagyot akartál mondani? Mert ez nem egy nagy teljesítmény, ki lehet menni autóval, én is voltam már, csak kb 1 hétre. A terved logikailag egy baromság. Szombat délutánra odaértek, vasárnap délután indultok vissza, aztán hétfő hajnalban hazaértek. Ebben mi a jó?
2023. febr. 4. 12:46
 20/24 anonim ***** válasza:
97%
Ha a csaj elit, ennyiből azt fogja levágni, hogy te viszont egy felvágni akaró csóró vagy.
2023. febr. 4. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!