Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik elit társkeresőn megismertem egy lányt,nem túlzás a 2. randin kivinni Milánóba shoppingolós randira?
Mi családdal,barátokkal sokat járunk Milánóba.
Ma felvetettem neki, hogy holnap reggel érte megyek, készüljön el,ha kicsit megtolom neki kocsival akkor gyorsan ott is vagyunk.
Közben jobban tudunk ismerkedni beszélgetni.
Ott alvással lenne, vasárnap délután jönnénk haza.
Vagy érdemesebb inkább még pár randival később kivinni a lányt, és inkább mondjam ezt a randit?
Alig több, mint egy óra Milánóba eljutni repülővel, tudod, ki fog 8+ órát melletted ülni rettegve, hogy mikor ölsz meg minket a "kicsit megtolom neki" módi miatt. Én sem tojáshéjakkal a gázpedál alatt vezetek, de azért Milánóba autóval "hamar" nem tudnék leérni, főleg nem egy sima egynapos kiruccanásra, akkor már nyilván szállást is kéne foglalni, második randira meg ez így összességében nagyon erős túlzás.
Amúgy voltam már párszor Milánóban, szép-szép meg minden, de vásárolni nem oda mennék, meg eleve vásárolós randi szerintem hülyeség, akkor már inkább vidd el egy jobb olasz étterembe vagy valami... Annak lenne több értelme szerintem, bár belátom, én nem vagyok fenn elit társkeresőkön, lehet akik ott keresnek párt (pénzelőt), másképp gondolkodnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!