Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más férfiak miért annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfiak miért annyira rosszak a jóképűség megállapításában?

Figyelt kérdés

Sok más ferfitársam azt hiszi jóképű vagyok valamiért közben meg sosem ment a csajozás. Meg azt látom nem is az én arctípusom sikeres a nőknél hanem a férfiasabb arcok. Én anyumra hasonlítok inkább és csajként talán szép lehetnék.

Az egyedüli csoport aki jól lövi be férfiként a jóképűséget az úgy tűnik az incelek. Ők tudják melyik arctípus tetszik a nőknek.

2023. jan. 29. 13:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én nőként is tök más lányokat látok szépnek, mint a férfiak. Szerintem a szexuális vonzalom hiánya miatt másképp látjuk.
2023. jan. 29. 13:08
 2/25 anonim ***** válasza:
96%

Sok múlik a viselkedésen, hidd el.

Nemrég új munkahelyre kerültem. Ha az első nap meg kellett volna mondanom, hogy ki a legjóképűbb srác az irodában, akkor minden gondolkodás nélkül A-ra szavaztam volna. Két hónappal később B-t találom a legvonzóbbnak, mert ő a legjófejebb, legviccesebb srác, okos, kedves és talpraesett, míg A a szabályos arcberendezésével együtt elég tutyimutyi alkat.

Természetesen nem azt mondom, hogy SEMMIT sem számít a külső - mielőtt az ügyeletes incel a torkomnak szökik. Annyit állítok, hogy sokat számít a viselkedés.

2023. jan. 29. 13:08
 3/25 A kérdező kommentje:

1

Szerintem egy nő a férfiasabb arcú nőkről gondolja, hogy szép mert neki a férfias arcok jönnek be pedig a férfiak a nőies arcot szeretik.

És forditva is igaz, a férfiak azért tartják a nőiesebb arcokat jóképűnek férfiben mert nekik a nőies arcok tetszenek, közben a nők meg inkább a férfias arcokat preferálják férfiben.

2023. jan. 29. 13:19
 4/25 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon nem egyformák a nők. Szerencsére!

Nővérem pl, meg anyám is az ilyen típusú palikért voltak, vannak oda:

[link]

[link]

[link]

Más nő meg a femininebb férfiakért, akinek nincs szakálla, vékony, hallgatag, bátortalan, stb.

Ugyanezek a férfiasabb férfiaktól iszonyodnak, veszélyeztetve érzik magukat, mert nem tudják kézben tartani az irányítást.

2023. jan. 29. 13:19
 5/25 A kérdező kommentje:

4

“ Más nő meg a femininebb férfiakért, akinek nincs szakálla, vékony, hallgatag, bátortalan, stb.”

Ezek a nők vélhetően kisebbségben vannak. És vélhetően a magasabb tesztoszteron szintjük miatt van ez, hogy szeretnek dominálni.

2023. jan. 29. 13:22
 6/25 anonim ***** válasza:
87%
3 Hidd el, ennyire nem vagyunk ostobák. ;)
2023. jan. 29. 13:22
 7/25 anonim ***** válasza:
79%
#3 dehogy🤣Nincs ilyen összefüggés. Pl. én Palvin Barbit gyönyörűnek látom, de őt a legtöbb férfi is. Ellenben átlagos nőket és sokszor nagyon szépnek látok, pedig a pasiknak nem jönnek be…
2023. jan. 29. 13:27
 8/25 anonim ***** válasza:
86%
Talán nem az arcod miatt nem megy a csajozás. Egyébként a legtöbb esetben ez van.
2023. jan. 29. 13:31
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
#4 már bocs, de 60 alatti nőknek miért jönnének be ilyen vénemberek? Csak mert nem tetszenek, attól még nem a feminin pasikra bukok, csak azokra, akik még nem demensek.
2023. jan. 29. 13:33
 10/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem mint nő Palvin Barbi nem tetszik, persze gyönyörű, de valamiért nagyon kislányos. Mihalik Enikő bár nem szebb sokkal nőiesebb.

Vagyis kérdező ízlések és pofonok.

2023. jan. 29. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!