Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők mennyit számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők mennyit számít nektek a külső azaz a, jóképűség"?

Figyelt kérdés

Mi számít nektek jóképűnek?

Linkelhettek képeket is szemléltetés céljából.

Fizikum?

2019. jan. 26. 11:05
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
95%

Nekem csak az számít hogy az illető nekem tetszen. Azt elismerem hogy megnézem a jóképű pasikat de nekem ez nem elsődleges szempont.

A fizikumrol pedig annyit, hogy nem kell hogy ki legyen gyurva de ne is hagyja el magát

2019. jan. 26. 11:23
 2/27 anonim ***** válasza:
94%
Számít, hogy NEKEM tetsszen, hogy másnak milyen az ízlése, az nem befolyásol.
2019. jan. 26. 11:33
 3/27 anonim ***** válasza:
85%

Nekem egészen idáig nem számított, de mostmár igen. Mert akárhányszor összeálltam egy nem jóképűvel, na mindig az vert át és nyomta le az önbizalmamat.

A jóképű meg legalább tisztában van az adottságaival, ezért nem érzi szükségét annak, hogy a nőt lépten nyomon megalázza.

Ha már itt tartunk, a sztereotípiákkal ellentétben nem a helyes férfiak b--sznak ki a nőjükkel, hanem a komplexusos kis f--zok.

2019. jan. 26. 11:38
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Külső + Belső = Egy kerek egész

A szépség mindenkinek mást jelent. Ízlések és pofonok.

Nincs ideálom. Azonban számomra nagyon fontos az egészséges mozgásban gazdag életmód.

De hiába néz ki Számomra jól, ha mellette cigizik, alkoholt fogyaszt, agresszív, hűtlen, tiszteletlen, munkakerülő...stb.

2019. jan. 26. 11:58
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
A külső és a belső együttesen. Ezt nem lehet leírni, Látni valakit, nekem annyira kevés, kicsit kell ismernem is, ahhoz hogy azt mondjam bejön. Külsőre ne legyen visszataszító, koszos, büdös, itt nem a munkájából adódó koszra gondolok. Na hát igényes legyen. Fizikuma legyen átlagos, nem kell agyon gyúrt izé, és a divatmajom sem jön be. Legyen magabiztos, életrevaló, a jövőre koncentráljon ne a múltban elszenvedett sebeit nyalogassa.
2019. jan. 26. 12:08
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
A fizikum annyiban szamit, hogy nem tetszenek azok, akiken tobb, mint 10 kilo felesleg van, de tetszenek az atlagosak, vekonyak, enyhen izmosak, a nagyon kigyurtak mar szinten nem. A jokepuseg is szamit, de nem tudnek peldat hozni, mert nagyon kulonbozo arcokat latok vonzonak.
2019. jan. 26. 12:12
 7/27 anonim ***** válasza:
0%

Nekem sokszor hazudják nők hogy jóképű vagyok és mégis tartják a távolságot.

Nem cigizek, nem alkoholizálok, tisztelettudó vagyok és sorra azt kapom hogy gusztustalan a stílusom, pedig ez nem igaz. Figyelek rá, hogy még véletlenül se sértsek meg senkit, még akkor sem, ha megérdemelné.

A nők már maguk sem tudják mi számukra az imponáló.

2019. jan. 26. 12:31
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
#9-es, akkor miért nem kérdeztél rá, hogy egészen pontosan mit találnak undorítónak a stílusodban? Abból megtudhattad volna, hogy min lenne érdemes változtatnod, nem?
2019. jan. 26. 14:43
 9/27 anonim ***** válasza:

"A nők már maguk sem tudják mi számukra az imponáló." - aki így áll hozzá, az nekem már eleve negatív, akkor is, ha egyébként külsőre tetszene. Ha bírod a kritikát, kérdezz rá, hogy mi a problémájuk veled, legtöbbször azért nem részletezik, mert sokan nem jól fogadják.

Egyébként a kérdés nem vonatkozott a belsőre, így arról én nem is írtam, de nyilván az is nagyon fontos. De igenis kell hozzá egy számomra vonzó, szimpatikus külső is, hogy párkapcsolat legyen.

2019. jan. 26. 15:54
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
Egy igazi nő hogy válaszolna ilyen kérdésre konkrétan, és nem elég hogy kritizál még kételyek között is hagy, mert megteheti. :)
2019. jan. 26. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!