Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki tud tanácsot adni mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud tanácsot adni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A törtetem a következő! Közel 7 éve megeroszakoltak. Nekem azóta nem volt párkapcsolatom, próbálkozások voltak, de mikor szexre került a sor kudarcba fulladt. Most van egy srác, akit régebb óta ismerek a munka kapcsán. Ő mindent tud hogy mi történt velem. Most a közösségi oldalon rám írt hogy régen nem találkoztunk mi újság van velem. Kb egy hónapja beszélünk mindennap. Reggeltől estig. És szóba került hogy mi lenne ha megprobalnank együtt. Mivel tudja mi történt velem így nagyon megértő kedves, és mondta hogy semmit sem fog erőltetni vagy sietettni. A hétvegere beszéltünk meg találkozót. És eddig nagyon vártam. De mostmar ideges vagyok. Nem tudom meg magyarázni az okát hogy miért. Szeretnék vele találkozni, de van bennem félelem. Nem tudom hogy most mit tegyek inkább mondjam le valahogy, vagy emelkedjek túl a felelmemen? Tudtok nekem valamit tanácsolni? Ő 33 éves én 28 ha ez számít.

2023. jan. 26. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Ezt már rég egy szakemberrel kellett volna feldolgoznod.
2023. jan. 26. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ideje lenne terepre menned, azzal semmit nem érsz, hogy siralmasan létezel...próbáld meg vele, meg szerintem kellene párhuzamosan egy szakember is.
2023. jan. 26. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan menj el randira, az semmilyen esetben nem jelenti azt, hogy szexnek is lennie kell. Ő is megmondta, hogy türelmes lesz. Ha néhány randi alatt jól érzed magad, akkor oldódni fog a gát, és nem fogsz már izgulni, hogy olyanra kerülne sor, amit te nem akarsz.

Arra viszont te figyelj, hogy tényleg ne menj bele semmibe, ha nem akarod. Nyugodtan, de határozottan mond meg, hogy ez még korai, idő kell. Semmibe ne menj bele csak azért, mert úgy érzed, hogy elvárja. Legrosszabb esetben kiderül, hogy mégse annyira türelmes, és volt pár randid. Legközelebb, mással jobban megy. De akár az is lehet, hogy ő lesz a nagy szerelem, aki mellett sikerül feloldódnod, és megélheted a nőiességed.

Nincs mit vesztened. Csak határozottan közöld, ha elértétek a hatàraid. Ezt csak te ismered, te érzed.

2023. jan. 26. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

“És szóba került hogy mi lenne ha megprobalnank együtt. ”

Hogy tessék?!:D Ezt miért kell így?

Nem úgy kellene, hogy beszélgettek, randiztok aztán ha van kémia is összejöttök? Nem akkortól lesztek kapcsolatban miután lefeküdtök. Már ezen parázol és még sehol semmi. Ha úgy alakul tud majd várni arra is mivel úgy írod tisztában van vele, megérti.

2023. jan. 26. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Elmondtak már előttem mindent. Csak annyit tennék hozzá, hogy akármennyire is izgulsz, ne hagyd ki a randit. Férfiként fogalmam sincs, mit élhettél át, de biztos vagyok benne, hogy egy megértő, türelmes partner tud a legtöbbet segíteni. Lehet, hogy pont ő lesz az. De ez csak úgy fog kiderülni, ha randizol vele.
2023. jan. 26. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
En honapokig csak kozteruletdn tslalkoztam. Hogy ne legyen esely szexre. Nem siettetett. Azota 9 eve elunk egyutt.
2023. jan. 26. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Nehéz.. Az is Nehéz ha beszélgetsz ezzel kapcsolatban vele, de meg kell próbálnod. Ha szimpatikus neked, akkor szerintem nyíltan beszélj az érzéseidről. Ne legyél már Picsa. Neked is az a bajod, hogy nem mersz... Egy férfinek merni kell, akkor neked is merni kell...

Ha megbeszélitek a dolgot minden könnyebb...

2023. máj. 4. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!