Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol könnyebb online ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol könnyebb online ismerkedni vidéken, vagy pedig Budapesten?

Figyelt kérdés

Azt olvastam valahol, hogy vidéken könnyebb férfiként ismerkedni Tinderen például, mert kevesebb a "konkurencia" ez által nincs akkora verseny 1-1 nőért.

Nekem viszont az a tapasztalatom, hogy a vidéki nőkkel még szinte matchelni is esélytelen, amikor hazautazok vidékre, és esetleg 1-1 hetet ott vagyok, szinte nincs is lájkom, se matchem, ha van is, vissza sem írnak, míg Budapesten volt, hogy egy nap 6-7 matchem is volt, és abból 1 lánnyal randiztunk is.

Nektek mi a tapasztalatotok?

2023. jan. 24. 11:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vidéken nehezebb.
2023. jan. 24. 11:51
 2/5 Kommandojeti válasza:
Vicceltek? Vidéken 40+ férfiként gyakorlatilag lehetetlen. Hiába a rendezett körülmények, diploma, mindegy mennyit keresel vagy milyen szép helyen laksz. Lehet, hogy valami extra drága autóra felfigyel valaki de az már régen rossz. A neten 3-4 éve nagyjából ugyanaz a 10 nő keres társat a városból -80%-ban 100 kiló felettiek-a Pestiek meg nem kérnek a vidékből. Itt sötétedés után kihalnak az utcák max a Spárba mehetsz ismerkedni. Komolyan.. vagy Pestre költözöl vagy óvatosan sörözve próbálsz túlélni.
2023. jan. 24. 13:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Ugyan ezt érzem, 5 éve is szinte ugyan azok Tindereztek vidéken ahol a szüleimnél laktam annó, mint akik most is fent vannak.
2023. jan. 24. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi számít nehéznek. Vidéken élek, és 6 hónappal a társkeresős regisztrációm után ismertem meg ott a párom, aki akkor a fővárosban lakott. Azóta már ő is velem él, és össze is hàzasodtunk.:)

37/N

2023. jan. 24. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Vidéki nő vagyok, számomra is nehéz. De nekem nem is nagyon fér bele távolság, (össze)költözni (különösen hamar) nem szeretnék, az ingázást pedig néhány alkalom után megelégelem, tehát bőven az én hibám is. Viszont annyi igaz, hogy jóval kevesebb a férfi, és ők is milyenek... Ebből kiindulva, ha feltűnsz a színen mint normális, jól szituált férfi, könnyen lehet, hogy kamunak néznek.
2023. jan. 25. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!