Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt csinálja valaki akkor igazából nem is akar találkozni?
Sok nő elvárja az elején, hogy a férfi legyen kezdeményező, irányító. Jóhogynem az ajtót is a férfinak nyissuk ki meg adjuk rá a kabátot, nem? Ne legyen már ennyire töketlen/büszke egy pasi.
Kérdező, nekem tök mindegy, hogy baráti kapcsolat vagy randi, ha én mondom egy időpontra, hogy most nem jó, akkor utána felkínálok mást, ami meg igen. Ha akarok a másikkal találkozni. És ez független a nemektől.
A kettes nem írt hülyeséget, lehet, hogy azt hiszi, nem akarsz találkozni, azért mondod le. De az sincs kizárva, hogy akkor unalmas órái vannak, amit valakivel el akar ütni, de annyira már nem vagy fontos, hogy mondjuk 1 hét múlva tényleg elkülönítsen rád időt.
Én azt javaslom, te is dobj bele valamit, és akkor kiderül, hogy mennyire akar látni! „Holnap délután nem érek rá, de szombaton igen.” Mi olyan bonyolult ebben? Ő már kezdeményezett feléd. Mutasd már te is, ha akarsz tőle valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!