Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt csinálja valaki akkor igazából nem is akar találkozni?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezi hogy x időpontban mit csinálok (közei dátum) és mondom hogy pl megyek ide vagy oda akkor azt reagálja hogy kár mert találkozhattunk volna. De másik időpontot nem mond.2023. jan. 21. 11:00
11/20 anonim válasza:
Idióta, ennyi, szard le, akad más, aki konkrét és megkerdezi, hogy meghívhat-e pénteken randira.
12/20 anonim válasza:
Kérdező, de ne add már a butát, és ne csűrd-csavard:-) Igen, van olyan, hogy pusztán csak érdekel, a másik mivel tölti az estét, de sok esetben puhatolózó meghívás. Itt ki is derült, hogy az. Hogy ez a forma béna volt-e? Kicsit igen, jobb a teljesen egyenes beszéd és a határozottság. Viszont nem csinált olyat szerintem, ami miatt totál le kéne írni. A kérdés az, érdekel még ez a pasi?
13/20 anonim válasza:
Szerintem elég nyámnyila töketlen pasi, nekem nem kellene.
14/20 anonim válasza:
Ha amúgy érdekelne, megkérdezheted konkrétan egy másik időpontról, szerintem ettől még nem csorbulnak a női-férfi szerepek.
15/20 anonim válasza:
Azért kérdi azt, hogy mit csinálsz x napon, mert akkor tud csak hazudni valamit az asszonynak, hogy 2-3 órát el tudjon lógni. Többet valószínűleg nem akar, mert ha meg szeretne fektetni, akkor erőltetné a talit bárhol és bármikor.
17/20 anonim válasza:
Ha nem a feleségétől, hanem az anyjától kell elkéreckednie, az még rosszabb... 😂😂
18/20 anonim válasza:
Na, mi történt azóta? Találkoztatok?
19/20 anonim válasza:
Ket tini melodramajarol szol a kerdes a felnott rovatban. Egyik se erett egy kapcsolatra, ahol ilyen szintu problemak megakasztjak az ismerkedes folyamatat. Van meg hova fejlodni.
20/20 anonim válasza:
Bátorság! Olyan, mintha mindketten félnétek egy randitól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!