Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rákérdezzek hogy miért nem ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezzek hogy miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, akivel egy ideje jól elbeszélgetünk, viszont 1 hete kb folyamatosan 2-3-4 órába telik mire visszaír pedig többször is fent van. Írta egyszer, hogy tanult egész nap, ezt nyílván megértem meg elfoglalt stb. Ettől függetlenül mégis zavar, hogy abban a pár órában amíg nem ír sokszor fellép és látta az üzenetem. Szerintetek hogyan kéne ezt megkérdezni, hogy ne tűnjek furcsának?
2023. jan. 20. 20:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
46%

Nekem tetszene, ha így rákérdeznél, hogy mit akarok egyáltalán tőled.

Főleg, ha még nem is találkoztunk, nem tudnék válaszolni, találkozó után esetleg érthető.

Én pl. nem szoktam túlságosan rápörögni az ismerkedésre az elején, van elég dolgom, barátok, hobbik, és még soha nem kerestem kétségbeesetten partnert.

De én az #5-ös vagyok:P

2023. jan. 22. 12:36
 22/24 A kérdező kommentje:
Na várj itt egy picit az első 2 mondat egymásnak ellentmondó, az elsőben nem maradt ki véletlenül egy "nem"?😁
2023. jan. 22. 12:46
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos azhogy korábban én is (1,3) és az utánamszólók írták nem vesz komolyan, illetve valószínűleg csak unaloműzés miatt beszélget veled, de tipikus, hogy ha van valaki képben, akkor hanyagolósra vált a stílus. Régebben sokat beszélgettem a badoo-n, de amint lett a nőnek valakije, akkor másnap már tojt a fejemre, miközben meg arról regélt, hogy milyen jórbarátok vagyunk, és őrökre így marad. Aztán mégse, és nem egy ilyen volt.

Most is van két volt kolléganőm, akikkel tartom még a kapcsolatot, de ugyanezt csinálják. Egyik velemkorabelivel (47 éves) sokat szoktunk telefonon beszélgetni, csak a szorakoztatás egyértelmű, mert írja, hogy délután beszélhetünk. Igen ám, de olyankor mindig dolgozik, csak a gyártósoron ilyenkor olyan helyen van ahol nincs más. Tehát csak szórakoztatni kellettem. be is olvastam neki.

Ott a másik ex kolléganő. Na vele volt egysmás. Irogat, hogy jó lenne találkozni, meg unja már a pasijával a szexet, mert velem jobb volt, de semmit nem tesz azért , hogy találkozzunk. Csak megy a hanta ott is. De én úgy állok hozzájuk, hogy nem akarok tőlük semmi komolyat, csak én is unalomüzésnek tartom a beszélgetést ha van.

2023. jan. 22. 12:57
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
#22 Bocsi, de! :D
2023. jan. 23. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!