Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rákérdezzek vagy várjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezzek vagy várjam meg míg szóba hozza?

Figyelt kérdés
Holnapra randit beszéltünk meg, de csak annyit, hogy a vasárnap lenne jó. Én rákérdeztem tegnap, hogy mit csinálunk. Annyit mondott, nem tudja még. Nincs megbeszélve sem helyszín, sem időpont. Most nem tudom, mi van.
2021. dec. 11. 14:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

A kérdésben szereplő karaktereket megspórolhattad volna neki.

De akár a kérdést is elküldheted neki , így nem ment kárba az hogy ideirtad ahelyett hogy neki írtad volna meg

2021. dec. 11. 15:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám neki, h már más programom van. Egyértelműen nem vagy fontos neki.
2021. dec. 11. 15:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Írni ír, beszélgetünk. Mondjuk telefonon nem hív fel. Csak ír.
2021. dec. 11. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Még egyszer nehogy megkérdezd.

Amúgy mikor szándékozik előrukkolni vele, vasárnap? Ha igen, akkor már ne érjél rá, szerintem, mert kb. leszar.

2021. dec. 11. 17:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Már egyszer rákérdeztél! A helyedben nem írnék.
2021. dec. 11. 17:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha annyira várná a találkozást, már lefixálta volna veled az időpontot, hogy biztos ráérj. Gondolom majd az utolsó pillanatban ír amikor neki kényelmes, de erre az esetre azt javasolnám amit előttem írtak, hogy akkor már ne érj rá.
2021. dec. 11. 17:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem offolt engem. Csak miért nincs benne annyi, hogy megmondja, hogy mégsem én kellek, mégsem tetszem neki annyira, mint amennyire lelkesedett a randi utáni napokban. Aztán kB 3 napja teljesen másképp viselkedik. Nem múlt el úgy este, hogy ne kívánt volna jó éjt, vagy reggel ne köszönt volna reggel. Tegnap már nem volt esti elköszönés. Randi után puszis emoji, most meg semmi. Csak tényleg nem értem. Vagyok annyira értelmes és intelligens, hogy azt mondjam, hogy viszlát.
2021. dec. 11. 18:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, egyébként múlt héten már 3 nappal hamarabb megvolt, hogy hol és mikor. Most szerdán írtam neki, hogy vasárnap jó. Mondta, oké. És ennyi.
2021. dec. 11. 18:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi sem tudjuk ,csak talàlgatunk.
2021. dec. 11. 18:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Tartaléknak tart szerintem. Azért írni nem nagy cucc több csajnak sem, így nem dob még. Hagynám a helyedben.
2021. dec. 13. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!