Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdezzek vagy várjam meg míg szóba hozza?
Figyelt kérdés
Holnapra randit beszéltünk meg, de csak annyit, hogy a vasárnap lenne jó. Én rákérdeztem tegnap, hogy mit csinálunk. Annyit mondott, nem tudja még. Nincs megbeszélve sem helyszín, sem időpont. Most nem tudom, mi van.2021. dec. 11. 14:53
11/13 anonim válasza:
Elfelejtette. Több vasat tart a tűzben.
Hagyd a fenébe.
Erre mindig számíts.
Vedd át az irányítást minden ilyen esetben. Azonnal ki fog lógni a lóláb.
12/13 anonim válasza:
Esetemben, amikor hasonló bizonytalanság volt a folytatás körül úgy gondoltam én kellő képpen nyitott voltam felé és jól is éreztem magam az első randin, s ezt tudattam is vele korrekt módon.A pasi a randi után fokozatosan bezárt és nyilván lefutotta az udvariassági köröket, és nem tünt el csak úgy, de nem akartam erőltetni semmi esetre sem a folytatást. Én tudtam volna vele elképzelni kapcsolatot, de mivel nála már nem éreztem azt a kezdeti lelkesedést ráhagytam a döntés jogát. Soha nem jelentettük ki, hogy nem folytatjuk azt az irányt, ami felé tartottunk, de először csak barát zónába keveredtünk vissza, most pedig már mindketten tovább léptünk a magunk módján.
13/13 anonim válasza:
Mivel ő hívott randira ezért ő írjon az időponttal meg hellyel kapcsolatban.
Nyilvános hely legyen, biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!