Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rákérdezzek hogy miért nem ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezzek hogy miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, akivel egy ideje jól elbeszélgetünk, viszont 1 hete kb folyamatosan 2-3-4 órába telik mire visszaír pedig többször is fent van. Írta egyszer, hogy tanult egész nap, ezt nyílván megértem meg elfoglalt stb. Ettől függetlenül mégis zavar, hogy abban a pár órában amíg nem ír sokszor fellép és látta az üzenetem. Szerintetek hogyan kéne ezt megkérdezni, hogy ne tűnjek furcsának?
2023. jan. 20. 20:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj,hogyha rákérdezel, akkor 99%-hogy még neki áll feljebb, hogy miért káred ezt tőle számon. Lesz mindenféle indok, főleg, hogy nem ér rá, meg ő nem is volt fenn. Amúgy nem védve őt, de a messenger állapotjelzője teljesen megbízhatatlan, mert akkor is online-nak jelezhet ha a telefonod nincs is neten. Inkább hagyd, mert csak vita lesz. Tartok tőle, hogy ígyis-úgyis teljesen hanyagolni fog ezután.
2023. jan. 20. 20:25
 2/24 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy vitázna ezen, nem úgy ismerem. A bajom csak annyi, hogy eddig mindig visszaírt fél órán belül. Kivételes eset volt, ha nem. Meg ha nem nézzük az időt, akkor a beszélgetés hasonlóképpen zajlik mint eddig. Csak ugye most napi 3 üzenet kapok tőle kb.

Köszi a választ!

2023. jan. 20. 20:33
 3/24 anonim ***** válasza:
77%

#2 Meglepődnél, hogy mennyire meg tudnak változni a nők ilyenkor. Én is voltam úgy, hogy hanyagoltak, és mikor rákérdeztem miért, meg miért nem olvassa amit írtam Viberen, miközben meg messengeren rendszeresen látom, akkor nemhogy bbocsánatot kért volna, inkább kikapcsolta a messenger láthatóságot, később meg a Vibert is törölte.

Üdv:1

2023. jan. 20. 20:52
 4/24 anonim ***** válasza:
81%

megkérdezheted, de vagy felháborodik vagy bullshitel valamit.

szerintem már nem érdekled.

tanulásnál azért lehet egy fél óránként szünetet tartani, (és valószínüleg tart is )olyankor válaszolhatna ha akarna.

2023. jan. 20. 23:24
 5/24 anonim ***** válasza:
80%

NE

Én sem írok vissza, csak mert épp szünetet tartok valahol. Majd ha lesz rá agyi és érzelmi kapacitásom, valószínűleg csak úton hazafelé vagy otthon este.

Mondjuk én 30+ vagyok.

2023. jan. 21. 00:02
 6/24 anonim ***** válasza:
84%

5-ös! szerintem csak egy kis réteg ilyen mint te.

az emberek többsége ha látja hogy írtak neki, és olyan írt aki érdekli akkor válaszol ha épp ráér.

2023. jan. 21. 00:31
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Mióta írogattok?

"Csak ugye most napi 3 üzenet kapok tőle kb."

Abban a 3 üzenetben tartalmasan ír?

2023. jan. 21. 00:44
 8/24 A kérdező kommentje:

#7: Csak amennyire eddig is írt, de van, hogy leírja mit csinált éppen, szóval mesél a napjáról

Nagyjából 1 hónapja beszélgetünk, találkozó még nem jött össze sajnos mert lemondta, mivel közbe jött neki valami, amit én naívan nyílván el is hiszek😅

Amúgy én is olyan vagyok, aki csak akkor ír vissza, amikor nyugi van, valamelyik nap is 5 órán keresztül nem írtam neki, de ez még nem jelenti azt hogy ne érdekelne amit ír, sőt nagyon is érdekel😁

De tegnap például csak 1x írt, ma meg megint beszédesebb volt.

Amit tényleg nem tudok hova tenni, hogy például 2x is látom hogy fent van, de csak a 3. alkalommal ír. De amúgy meg szokott kérdezgetni, mármint értitek, ha én le akarnék koptatni valakit arra játszanék, hogy hátha elhal a beszélgetés.

2023. jan. 21. 21:24
 9/24 anonim ***** válasza:
0%

"találkozó még nem jött össze sajnos mert lemondta, mivel közbe jött neki valami, amit én naívan nyílván el is hiszek"

Azóta akkor nem jött szóba a találkozás?

Nem beszéltetek meg másik időpontot, ha jól értem.

"De tegnap például csak 1x írt, ma meg megint beszédesebb volt."

Nem lehet, hogy párja van? Lehet a párja mellette volt és azért nem írt. Vagy ezt nem tudod elképzelni?

2023. jan. 21. 22:05
 10/24 A kérdező kommentje:

Még nincs másik időpont, igen. Sajnos nem olyan egyszerű összehozni nem részletezem, de csak idő kérdése és akkor már könnyebb lesz.

Egyébként meg nincs barátja azt mondta. Egyébként direkt szoktam úgy is feltenni kérdéseket, hogy ha akarna élni a lehetőséggel, akkor simán visszautasíthatna vagy mondhatná hogy nem érdeklem úgy hogy nem is kellenne bunkónak lennie. Meg kb. 2-3 alkalommal volt, hogy mesélte milyen fiúkkal volt dolga és ott is mindig hozzátette, hogy nincs semmi komoly. Na ez is olyan például, hogy nem kötelező hozzáírnia, mégis a tudtomra adja, hogy nincs senki a képben.

Nyílván ezek olyan dolgok, amik mögé nem kell belelátni semmit, viszont ha elege lenne belőlem nyílván nem akarna lehetőséget adni ilyen megjegyzésekkel

2023. jan. 21. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!