Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdezzek hogy miért nem ír vissza?
Szerintem apróságokba kapaszkodsz, olvasd vissza, miket írtál...
Szerintem a csaj csak cicázik veled, néha válaszolgat, ha úgy tartja kedve, de számomra úgy tűnik, csak talonban tart téged. Annyira nem érdekled, hogy gyakrabban válaszoljon az üzeneteidre, de azért nagyon ellökni sem akar magától, mert mi van ha a többi pasi közül nem írogat majd neki senki, akkor te pont kapóra fogsz jönni.
Én a helyedben tiszta vizet öntenék a pohárba. Megkérdezném - persze azért udvariasan, nem támadólag -, hogy el tudja-e képzelni, hogy köztetek lehetne valami komolyabb is? És ha azt írja igen, akkor dobd fel a találkozás lehetőségét. Ha a válaszában mismásol (bármelyik kérdésedre is) és nem egyenes veled, akkor én hagynám, időpazarlás.
Igen, sajnos nekem is van egy ilyen rossz érzésem.
Szerinted így 1 hónapnyi beszélgetés után nem lenne ez túl lerohanós? Mármint honnan tudná, hogy akar e tőlem valamit, amikor még csak nem is találkoztunk.
Ezért is gondoltam, hogy megkérdezem, hogy sok dolga van e, mert észrevettem hogy mostanában nem ír olyan gyakran, de félek hogy ezzel eltaszítanám őt.
A francba nem is tudom, most is már 5 órája nem ír vissza
Figyelj, jobb az elején tisztázni, hogy ki mit vár el az ismerkedéstől. Komoly kapcsolatot, szexkapcsolatot vagy beszélgetőtársat keres esetleg. Semmi lerohanás nincs abban, ha szeretnél tisztán látni kettőtöket illetően. És épp ez az, hogy egy hónapja szívjátok egymás energiáit, miközben egyszer sem találkoztatok még, ahol lehet már az első pillanatban eldőlne, hogy lesz-e folytatás vagy sem. Ezt a tökölést a végtelenségig el lehet húzni, csak közben meg egyikőtök sem ismerkedik olyannal, mint amilyen társat valóban szeretne magának.
Ne finomkodj, légy tekintettel önmagadra! Aki csak húzza az idődet, az nem tisztel, és ha ezt hagyod neki, akkor te sem tiszteled önmagadat (a saját idődet). Ne adj neki lehetőséget a kitérő válaszra, tehát ne adj a szájába előre kifogásokat, pl. "Sok dolgod van mostanában, elfoglalt vagy?" Erre a legegyszerűbb válasz az "igen" és még gondolkodnia sem kellett rajta, mert te már helyette előálltál a kifogással. Ehelyett jobban jársz, ha azt kérdezed: "Jövő héten valamelyik délután lenne kedved találkozni velem?" Itt már látni fogod, hogy mibe fekteti az energiáit veled kapcsolatban, abba, hogy kifogásokat keressen, vagy abba, hogy megnézze az időbeosztását és ajánljon egy megfelelő napot.
"De tegnap például csak 1x írt, ma meg megint beszédesebb volt.
Amit tényleg nem tudok hova tenni, hogy például 2x is látom hogy fent van, de csak a 3. alkalommal ír."
"francba nem is tudom, most is már 5 órája nem ír vissza"
Hát én azt tudnám neked tanácsolni, hogy ne vedd ennyire komolyan ezt. Ha bele gondolsz mi volt eddig? Írogatás. Találkozó nem is jött össze. Így meg honnan tudhatná, hogy akar e tőled valamit. Ez rád is igaz, te honnan tudhatnád, hogy te akarsz e tőle valamit. Azt nem írtad esetleg video chateltetek e. Nekem úgy jött le még azt se. Nem is láttad még, nem tudod milyenek a gesztusai, hangja, semmi. Csak írogatás. Szerintem éld az életed, ne arra várogass egész nap, hogy mikor ír. Ha nem írnál egy nap, lehet ő nem írna már, ki tudja. Tulságosan rá koncentrálsz. Miért nem ír stb Az ő viselkedését próbálod fejtegetni.
Magadra koncentrálj, hogy benned ez milyen érzéseket kelt. Kibillentél a középpontodból, magad helyett őt tetted a középpontba.
Ezen rágódsz, hogy miért nem ír vissza. Tudod vannak fontossági sorrendek az életben minden embernek. Ő nem tartja fontosnak, hogy rád időt szakítson. Attól, hogy elemezgeted a viselkedését meg keresed a válaszokat, töprengsz vajon egyik nap miért ír bővebben, másik nap meg csak egyszer... Mi változik? Semmi. Szerintem ne tulajdoníts ennyi jelentőséget. Ha ő ilyen, hogy csak egyszer ír, akkor válaszolj, ha akarsz. Ha meg ennyire nem tudod ezt tolerálni, hogy olykor egyszer ír csak, te meg többet igényelnél, akkor el kell engedni. Vagy úgy fogod fel, mint ő vagy elengeded. Ez a két lehetőséh van. A figyelmet nem lehet "kierőszakolni". Az vagy van vagy nincs. Szerintem ő el van a kis vilagába, azt se tudja, hogy te neked ez "probléma".
Jogos, értelek titeket.
Hát majd mindenképpen megpróbálok egy találkozót leszervezni.
Láttuk már egymást élőben korábban de igen én is ezzel próbálom nyugtatni magam, hogy számára csak egy random srác vagyok, ezért is akarnék egy találkozót, csak mint mondtam ez sajnos mostanában nehezen kivitelezhető.
Azért frusztrál a dolog, mert eddig nem volt ilyen és nem tudom mi történt, de akkor az utolsó válaszoló tanácsát megfogadva próbálom kevésbe komolyan venni a dolgot.
Lehet gyerekes, és pont a taktikázás felé viszi a súlyt, de mennyire lenne rossz ötlet ha most nem írnék neki azzal a céllal, hogy talán rájön, hogy nem futok utána, ha nincs kölcsönös érdeklődés
Köszi a tippeket amúgy nagyon rendesek vagytok😁
"Lehet gyerekes, és pont a taktikázás felé viszi a súlyt, de mennyire lenne rossz ötlet ha most nem írnék neki azzal a céllal, hogy talán rájön, hogy nem futok utána, ha nincs kölcsönös érdeklődés"
Figyelj ezt lehet nevezni taktikázásnak.
De ha jobban bele gondolsz valójában az lenne?? Mert szerintem nem. Hanem csak vissza helyezed a figyelmed, a fókuszod magadra. Nem az ő viselkedését próbálod megfejteni meg arra vársz mikor ír már.
Látod, hogy a találkozó nem jött össze. Ő lehet abban a hitben él, hogy nagy unalmadba akartál egyet talizni. Ő meg közben el van ezzel a helyzettel, hogy van egy levelezőtársa. Nem is biztos, hogy többet akar. Megkérdezheted, hogy esetleg találkozás akkor lesz, ha megint nem jön össze, akkor meg felejtős.
Szóval azt mondod nem bolond ötlet? Amúgy biztos vagyok benne, hogy tudja nem csak úgy a semmiért akartam találkozni, vagyis szerintem szociálisan elég érzéketlennek kell lenni ahhoz, hogy ne jöjjön rá.
Amúgy az én szempontomból biztos jobb lenne, ha nem írnék neki, mert nem ezen járna az eszem, de szerintetek ez a csajnak hogy jönne le vagy mit gondolna ha mondjuk 2 napig nem írnék neki?
Biztos jó ötlet lenne tisztázni a dolgokat, mint itt az egyik válaszoló írta, csak sajnos én nem vagyok az a fajta, aki nagyon kifejezi a szándékát de ez általában eddig be is jött.
Egyébként biztosan fogunk még találkozni de az nem 2-esben lesz hanem társaságban, majd esetleg ott lehetne még alkotni valamit de félek hogy addigra késő lesz
"csak sajnos én nem vagyok az a fajta, aki nagyon kifejezi a szándékát"
Akkor mit akarsz? Egyáltalán flörtölések vannak oda vissza vagy valami, amiből arra lehet következtetni, hogy nem levelezőtársat keresel ?
Te tudod milyen hangvételűek az írogatások. Mit érzel belőle?
"Egyébként biztosan fogunk még találkozni de az nem 2-esben lesz hanem társaságban"
Akkor most nem randizni hívod? Ha társaságba elmegy, veled meg nem, akkor az is lehet jelzésértékű.
Kérdezz rá kertelés nélkül melyik nap ér rá.
Nem kell ezt túl variálni. Annak sincs értelme, hogy azon remegsz mikor ír. Ha meg azt mondja, hogy bocsi de nem akarok találkozni, randit. Akkor meg legalább kaptál egy választ. Nem leszel kételyek közt.
A játszmázások szintén időrabló húzások. Értem, hogy félsz nyíltan rákérdezni, hogy mi legyen a továbbiakban, mert már egy csomó dolgot beleképzeltél ebbe a lányba (ami valószínűleg nincs is benne), de hosszú távon jobb tisztán látni, hogy zsákutca felé haladsz-e vagy egy négysávos autópályán robogsz tovább.
Még ha le is pattint ez a csaj, végül hálás leszel, amiért nem pazaroltál rá több időt. Simán lehet, hogy pár hónap múlva már egy boldog kapcsolatban leszel valaki teljesen mással, és csak verted volna a fejed a falba, hogyha még mindig ezzel a lánnyal bohóckodnál.
Igen vannak flörtölések, részemről legalábbis, mondom hülye a csaj, ha nem esik le neki mit akarok.
A társaság az ilyen szakkör jellegű dolog, közös hobbin keresztül, nyílván nem oda hívtam korábban, hanem 2-esben valahova😅csak ha nem jön össze legközelebb, akkor ígyis úgyis fogjuk még látni egymást.
De végiggondolva jogos, amit mondtok, így akkor előveszem a tökösebbik énem😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!