Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van-e esélyem megismerni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e esélyem megismerni?

Figyelt kérdés

Egyszer találkoztunk, mert nála csináltattam a piercingemet. Nagyon jól elbeszélgettünk, viccelődtünk rögtön szimpatikussá vált, nagyon egy hullámhosszon voltunk. Bekövettem instagramon, de nem követett vissza. Ha kölcsönös lett volna a szimpátia akkor visszakövet? Írtam neki az utókezeléssel kapcsolatban, tudta hogy ki vagyok.

21N

2023. jan. 20. 16:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Elég népszerűrek itt a gykn is a tetkósok és a piercingesek, 1000+1 dolog lehet a háttérben , de a józan ész azt mondja, hogy ha valaki érdekel és ilyen helyzetben van, mint te vele, akkor írkàl, máskülönben lehet a rèszèről a szakmàjàhoz kapcsolatos àltànos jópofizàs
2023. jan. 20. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Kb naponta egy lány ráír, hogy dugna vele. Ha jó csaj vagy téged is meg fog dugni, csak előbb lerendezi azokat akik hamarabb írtak neki.
2023. jan. 20. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!