Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők az ilyen ürgékben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők az ilyen ürgékben morális tekintetben nem találnak semmi kivetnivalót?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jan. 19. 09:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"Linkelj egy szép pasit!"

- Andrew Garfield [link]

- Eddie Redmayne [link]

- Tom Hiddleston [link]

- Richard Madden [link]

- Evan Peters [link]

- Hugh Jackman [link]

- Timothée Chalamet [link]

A szépség szubjektív dolog, lehet én szépnek és vonzónak tartok egy férfit (például akiket belinkeltem), de mások nem értenének egyet velem. Aztán vannak férfiak, akiket a többség vonzónak talál, és vannak olyanok, akiket egy szűk réteg. Biztos létezik olyan nő, aki lát valamit tate külsejében, de szerintem kijelenthetjük, hogy ák az erős kisebbséget képviselik.

(Egyébként tényleg durva, hogy a harminchat éves tate legalább negyvenötnek, de inkább ötvennek néz ki. Édesapám ötvenöt éves, és szerintem bárki őt gondolná ismeretlenül fiatalabbnak.)

2023. jan. 19. 15:09
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint ünnepi hangulatba kerültem attól, hogy a bratyójával egyetemben végre lakat alá került ez a retek. Mégiscsak van igazság.
2023. jan. 19. 15:56
 23/25 A kérdező kommentje:

21

Csak angolszász fehér férfiak lehetnek szépek?

Így nem meglepő ha szerinted Tate ronda.

2023. jan. 19. 20:15
 24/25 A kérdező kommentje:
Egyébként a nők bináris (helyes-ronda) síkon tudnak csak gondolkodni, nincs átmenet.
2023. jan. 19. 20:15
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

"Csak angolszász fehér férfiak lehetnek szépek?"

Sehol nem írtam, hogy csak ők lehetnének szépek, külön leírtam, hogy a szépség és a vonzalom szubjektív dolog. Van egy nagyon jó barátnőm, aki kínai és ha megkérdeznéd, hogy kik számára a legvonzóbb hírességek, szinte csak ázsiai, de különösen kelet-ázsiai férfiakat sorolna fel, de ez nem azt jelenti, hogy szerinte csak az ázsiai férfiak lehetnek szépek. Ez annyit tesz, hogy neki, nekem, neked, mindenkinek megvannak a vonzónak tartott küllemjegyek.

A barátom olasz, és neki is az a jellemző, hosszú, göndörkés haja van, ami sok olaszra jellemző (és odáig vagyok érte), illetve magas, sportos és fehér. Szerintem nem lesz automatikusan ronda valaki, ha kopasz, alacsony, átlagos alkatú és nem fehér. Nekem kevésbé fog bejönni, ahogy engem is sok férfi tart nem vonzónak a kis melleim vagy akár a rasszom miatt.

"Egyébként a nők bináris (helyes-ronda) síkon tudnak csak gondolkodni, nincs átmenet."

Egyrészt nem kell általánosítani (pláne hogy a férfiak közül is vannak ilyenek), másrészt ítélkezni sem kell. Nekem például nem vonzó Tom Hardy, Jason Momoa vagy Michael B. Jordan, de teljesen megértem, hogy más nők számára miért ők képviselik a külső ideált, mert ha objektív vagyok, tényleg megvan a maguk sármja; tate-ben így sem látok semmit, ami miatt bárki szexisnek, szépnek tartaná (de persze elfogadom, hogy lehet/van ilyen).

2023. jan. 19. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!