Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Morális kérdés - éri mással szexelni?
Másfél hónapja szakított velem az exbarátnőm - imádtam, együtt laktunk, feleségül akartam venni - még nem vagyok túl rajta.
Úgy alakultak a dolgok, hogy életemben először megbeszéltem egy lánnyal, hogy (mivel ő is hasonló helyzetben van, mint én), össze fogunk járni heti-egy két alkalommal, és jól érezzük magunkat. Ez már tart egy hónapja, és elég kényelmes helyzet, valamint az ember önbecsülését is eléggé segíti :)
A kérdésem igazából az lenne, hogyha valamikor úgy érzem, hogy túlléptem az exemen, és komoly kapcsolatot szeretnék, akkor muszáj-e először ezt a szexkapcsolatot lezárni, és csak utána elhívni randira a kiszemeltet, vagy előbb elhívhatom randizni, és a válasz fügvényében alakítom a szexkapcsolato? (tehát ha pozitív választ kapok, akkor lezárom):D Tudom, fura kérdés, de tényleg érdekel a véleményetek.
Ha úgy érzed, hogy komoly kapcsolatra vágysz, akkor jó eséllyel már nem lesz elég neked a szexkapcsolat. Amúgy ezt a szexpartnereddel is érdemes letisztáznod előre, hiszen vele is bármikor előfordulhat, hogy jön valaki, akitől többet szeretne.
Én is voltam anno hasonló helyzetben, és amint valaki komolyabban megtetszett, lezártam a szexkapcsolatomat. Sajnos nem jött össze a dolog az illetővel, de nem bántam meg, hogy kiléptem a szexkapcsolatból, nem lett volna akkor már az elég nekem.
Mondom, ti tudjátok, tisztázzátok le.
Amikor én összejártam valakivel, akkor soha nem beszéltük meg, hogy most lesz valakink. Valahogy rájöttünk magunktól és akkor nem találkozgattunk. Számomra nem okozott hatalmas fájdalmakat, hogy éppen van valakije, persze kicsit rosszul esett, de inkább azért mert mi soha nem mondtuk ki így, hogy csak összejárunk, és esély sincs rendes kapcsolatra. Arról azonban nem tudok nyilatkozni, hogy a te kis barátnőd ehhez hogyan viszonyulna. Véleményem szerint ez csak szex, nem igazi kapcsolat, éppen az a lényege, hogy nem tartozol elszámolással senkinek, szabad vagy.
21/L
Szerintem tök érthető volt a kérdés.
Én azt mondom, hogy nyilván jobb különszeparálni a dolgokat, tehát előbb lezárni, aztán kicsit egyedül, aztán kapcsolat, stb.
Gyakorlatban nem tudnám megtenni. XD Az a baj a szexelős viszonnyal, hogy még nagyon össze sem lehet veszni semmit, épp ezért nem könnyű arról sem a leválás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!