Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Morális kérdés - éri mással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Morális kérdés - éri mással szexelni?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja szakított velem az exbarátnőm - imádtam, együtt laktunk, feleségül akartam venni - még nem vagyok túl rajta.

Úgy alakultak a dolgok, hogy életemben először megbeszéltem egy lánnyal, hogy (mivel ő is hasonló helyzetben van, mint én), össze fogunk járni heti-egy két alkalommal, és jól érezzük magunkat. Ez már tart egy hónapja, és elég kényelmes helyzet, valamint az ember önbecsülését is eléggé segíti :)

A kérdésem igazából az lenne, hogyha valamikor úgy érzem, hogy túlléptem az exemen, és komoly kapcsolatot szeretnék, akkor muszáj-e először ezt a szexkapcsolatot lezárni, és csak utána elhívni randira a kiszemeltet, vagy előbb elhívhatom randizni, és a válasz fügvényében alakítom a szexkapcsolato? (tehát ha pozitív választ kapok, akkor lezárom):D Tudom, fura kérdés, de tényleg érdekel a véleményetek.

2016. máj. 23. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, te hogy éreznéd magad? Mondjuk elhívsz egy lányt randira, te tervezed vele a kapcsolatot, látod hogy mennyire akarja, ő meg randi után megy az exe ágyába. Na?
2016. máj. 23. 23:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én saját morális kódexem szerint szeretnél érni, akkor szívesen segítek egy kedvezményes előfizetéssel az életvezetési tanácsaimra! Addig viszont döntsd el te, hogy a te lelkiismereted mit bír el.
2016. máj. 23. 23:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, hogy komoly kapcsolatra vágysz, akkor jó eséllyel már nem lesz elég neked a szexkapcsolat. Amúgy ezt a szexpartnereddel is érdemes letisztáznod előre, hiszen vele is bármikor előfordulhat, hogy jön valaki, akitől többet szeretne.

Én is voltam anno hasonló helyzetben, és amint valaki komolyabban megtetszett, lezártam a szexkapcsolatomat. Sajnos nem jött össze a dolog az illetővel, de nem bántam meg, hogy kiléptem a szexkapcsolatból, nem lett volna akkor már az elég nekem.

Mondom, ti tudjátok, tisztázzátok le.

2016. máj. 23. 23:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéljétek meg ki mit gondol erről, de engem pl egy ilyen helyzetben nem zavarna ha a partner randizna vkivel amikor velem van szexlapcsolatban de az sem ha ilyen kapcsolatban lenne az első 1-2 randiig. 21/L
2016. máj. 24. 00:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Amikor én összejártam valakivel, akkor soha nem beszéltük meg, hogy most lesz valakink. Valahogy rájöttünk magunktól és akkor nem találkozgattunk. Számomra nem okozott hatalmas fájdalmakat, hogy éppen van valakije, persze kicsit rosszul esett, de inkább azért mert mi soha nem mondtuk ki így, hogy csak összejárunk, és esély sincs rendes kapcsolatra. Arról azonban nem tudok nyilatkozni, hogy a te kis barátnőd ehhez hogyan viszonyulna. Véleményem szerint ez csak szex, nem igazi kapcsolat, éppen az a lényege, hogy nem tartozol elszámolással senkinek, szabad vagy.

21/L

2016. máj. 24. 03:45
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat, de kicsit félreértettétek. A szexpartnerrel le van tisztázva, hogy bármikor bármelyik fél lezárhatja (indok nélkül). A kérdés arra vonatkozott, hogy vajon egyenes dolog-e a harmadik, kiszemelt féllel ezt csinálni? Nyilván ha igent mond a randira a kiszemelt tartós kapcsolat/leendő feleség :D, akkor már nem megyek a másikhoz, de ez mégis olyan visszás egy kicsit szerintem. Aztán lehet, hogy én gondolom túl
2016. máj. 24. 05:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Mivel nincs abszolút morális referencia, teljesen értelmetlen másokat kérdezni erről. Ha téged nem zavar, csináld. Ha zavar, ne csináld. Nem kell bonyolítani.
2016. máj. 24. 08:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem tök érthető volt a kérdés.

Én azt mondom, hogy nyilván jobb különszeparálni a dolgokat, tehát előbb lezárni, aztán kicsit egyedül, aztán kapcsolat, stb.

Gyakorlatban nem tudnám megtenni. XD Az a baj a szexelős viszonnyal, hogy még nagyon össze sem lehet veszni semmit, épp ezért nem könnyű arról sem a leválás.

2016. máj. 24. 10:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egyenes dolog, nálam szóba sem jöhetne olyan fiú aki randizgatás mellett szexelget. Megalázó és sértő. Te hogy éreznéd magad fordított helyzetben? Most komolyan ennyire a szex körül forog nektek minden, hogy ekkora kín "lemondani" egy szexkapcsolatról?
2016. máj. 25. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!