Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben változna a morális felfogásod, az erkölcsi szabályai, ha háború törne ki itt is? Mit tennél meg, amit békeidőben soha?
Szerintem háborús helyzetben, ez az utolsó amire gondolnak az emberek, mikor lövik meg bombázzák őket.
Nem hinném, hogy most az ukrán nők, neki álltak kefélni mert ki tudja mi lesz:/
Nyilván egy há orús övezetben lévő feleségnek ez az első gondolata.
Férfiként írtam, és ha találkoznék veled úgy állon vernélek hogy oda is becsengetnél ahol még csak az alapot ássák
Szerintem több diplomával rendelkezem nálad és nagyobb is vagyok nálad, szóval gondot nem jelentenél.
Aki ilyen kérdést feltesz, menjen ki a kertbe és ássa el magát. Neked is ezt javaslom l, háború nélkül. Miattad tart itt ez az ország ahol tart. Selejt.
A kettes elég ostobán reagált, akármennyi diplomája van, de a kérdés is ostoba.
Ilyen helyzetben a túlélési ösztön dominál, nem a fajfenntartás. Ezért én is a saját, és a szeretteim életét próbálnám védeni, és élelmiszert, vizet, gyógyszert bizosítani. De ha pont egy szétlőtt ékszer üzlet előtt vinne el a dolgom, biztos megpakolnám a zsebeimet.
Mikor a páromat elvinnék a háborúba?!? Hát biztos nem pont akkor járna az eszem olyanon, hogy mással dugjak. Másra sem tudnék gondolni, csak haza érjen épségben.
Mondom ezt úgy, hogy évek óta meg vagyok zavarodva egy pasiért, csak egy szex és más semmi.
De, bombázás közben valószínűleg az lenne az első dolgom, hogy lefeküdjek valakivel, akivel amúgy nem akartam😂
Ne reménykedj. Ha háború nélkül nem kellesz a nőknek, háborúban se fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!