Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt miert tehette velem a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miert tehette velem a férfi?

Figyelt kérdés

O egy 43 éves, szingli,jol szitualt de nem egy Casanova, 1.78 cm magas férfi. 3 hétig randiztunk,sok dolog történt köztünk,nem igazan passzolt, majd 1.5 hete vasarnap szakitott velem. Utána letiltott mindenhol,időt kert,azt allitotta hogy depresszios lesz tőlem, panikrohamot kap ,stb ... mondtam hogy azért legalább ne a whatsappon szakitson hanem beszéljünk szemelyesen. Hétfőn megbeszéltük hogy nem megy ez nekünk, legyen köztünk szexkapcsolat. Ő azt is sokszor mondja hogy nagyon szep vagyok ( hozzá képest valobsn egy Istenno vagyok) de mqr nem szeretne sem tőlem sem mastol egyenlőre semmit, mert rajott hogy neki most egyedul kell lennie bla bla bla.....

A lényeg, úgy volt hogy tegnap spontan eldöntöttük hogy talalkozunk, szexelünk es egész nap erről irogattunk. Erre 1 oraval a talalkozo előtt lemondta egy mondvacsinalt ürüggyel. Megesküdött hogy ma este 8ra itt lesz. Egész nap mq is irogattunk,fantazialt rolam ,es tényleg azt hittem hogy jönni fog. Erre fel ,1 oraval előtte írt hogy nem fog jönni,szakitsunk meg minden kapcsolatot es minden jót kivan.

Azt konkrétan nem mondta hogy miert. Tegnap is ugyanezt csinalta majd egeszen ma reggelig nem válaszolt, nem nezte meg amit írtam. Egy rendszwresseget,visszatero mintat velek felfedezni ebben ,es azt hiszem direkt csinálta..férfiak ,mi a jó ebben ha egy not ilyen szinten szivattok????

2023. jan. 18. 20:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
92%
Én aztán nem vagyok egy áldozathibáztató típus, de ezt bizony 100%-ban te csináltad magaddal, az a helyzet.
2023. jan. 19. 10:52
 22/25 anonim ***** válasza:
65%
Azóta fejlemény?
2023. jan. 19. 18:19
 23/25 A kérdező kommentje:
Sajnos ( vagy hala Istennek semmi ) Írtam neki ,fent volt többször is de még csak arra sem meltat hogy megnezze hogy mit írtam. Úgyhogy delutan 2 fele feladtam, nem írok többet,nem keresem. Sosem fogom megtudni hogy miert ,de egyszerűen nem akar velem semmifele kapcsolatot. ( szexet sem )
2023. jan. 19. 18:45
 24/25 anonim ***** válasza:
80%

23

Nem kell mindenre tudni a választ. A helyzeten nem változtat.

Okos döntés, hogy többet nem keresed.

Kitartás!

2023. jan. 19. 18:50
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen
2023. jan. 19. 18:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!