Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt miert tehette velem a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miert tehette velem a férfi?

Figyelt kérdés

O egy 43 éves, szingli,jol szitualt de nem egy Casanova, 1.78 cm magas férfi. 3 hétig randiztunk,sok dolog történt köztünk,nem igazan passzolt, majd 1.5 hete vasarnap szakitott velem. Utána letiltott mindenhol,időt kert,azt allitotta hogy depresszios lesz tőlem, panikrohamot kap ,stb ... mondtam hogy azért legalább ne a whatsappon szakitson hanem beszéljünk szemelyesen. Hétfőn megbeszéltük hogy nem megy ez nekünk, legyen köztünk szexkapcsolat. Ő azt is sokszor mondja hogy nagyon szep vagyok ( hozzá képest valobsn egy Istenno vagyok) de mqr nem szeretne sem tőlem sem mastol egyenlőre semmit, mert rajott hogy neki most egyedul kell lennie bla bla bla.....

A lényeg, úgy volt hogy tegnap spontan eldöntöttük hogy talalkozunk, szexelünk es egész nap erről irogattunk. Erre 1 oraval a talalkozo előtt lemondta egy mondvacsinalt ürüggyel. Megesküdött hogy ma este 8ra itt lesz. Egész nap mq is irogattunk,fantazialt rolam ,es tényleg azt hittem hogy jönni fog. Erre fel ,1 oraval előtte írt hogy nem fog jönni,szakitsunk meg minden kapcsolatot es minden jót kivan.

Azt konkrétan nem mondta hogy miert. Tegnap is ugyanezt csinalta majd egeszen ma reggelig nem válaszolt, nem nezte meg amit írtam. Egy rendszwresseget,visszatero mintat velek felfedezni ebben ,es azt hiszem direkt csinálta..férfiak ,mi a jó ebben ha egy not ilyen szinten szivattok????

2023. jan. 18. 20:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%
Kerdezo, mi vonz egy ilyen emberben? Bantalmaztak, elhanyagoltak gyerekkorodban, hogy ezt a mintat koveted? Ne azt kerdezd, hogy o miert csinalja ezt, inkabb azt, hogy te miert hagyod, hogy igy banjanak veled?
2023. jan. 18. 21:48
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

"Apolatlan,büdös,és nem is épp egy jóképű férfi, úgyhogy nem nehéz hozzá kepest jó nőnek lenni ...."

"... csak szerettem volna ha eljön es itt van velem. Nagyon ragaszkodo tipus vagyok ,nekem a 4 hét amiota ismerem sokat jelent, es mellette lelkileg biztonsagban érzem magam."

" A szexkapcsolatot nem én erőltettem, ő beszelt mindig a szexrol,de viszont azt is mondta hogy ha velem lenne,olyan szinten psziches beteg lenne ( ismét) hogy nem tudna beszelni vagy dolgozni es ezért jobbnak latta ha nem folytatjuk."

Te sem vagy komplett már bocs, hogy lehordod, de mégis szexeltel volna vele és 4 hét után ragaszkodsz hozzá, lelkileg megnyugtatott, miközben az egyik verzióból a másikba ugrotattok! Csak szólok, nem rosszbol írtam mindezt.

2023. jan. 18. 21:52
 13/25 A kérdező kommentje:
11, sajnos igen... valószínűleg lelki serült vagyok mert ezt egy mentalisan egeszseges no nem csinalna.tudom hogy ez nem.jo nekem ,de nem minden fekete -fehér, én is sokat hibaztam ,neki is vannak jó tulajdonsagai es valahol latok benne potenciat
2023. jan. 18. 21:53
 14/25 anonim ***** válasza:
56%
Inkabb ezen a vonalon erdemes tovabbmenned es egy pszichologussal atbeszelni, hogy ilyenkor milyen gyerekkori mintakat kovetsz es hogy tudsz ebbol kikeveredni, hogy ne ilyet valassz legkozelebb is.
2023. jan. 18. 21:56
 15/25 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, ha beteg vagy, akkor kezeltesd magad, mert olyan pasira is akadhatsz, aki nem így jár el mint ez a manusz, hanem szépen kihasznal testileg/lelkileg/anyagilag, vagy még meg is ver.
2023. jan. 18. 21:56
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem mondanám magam kimondottan betegnek
2023. jan. 18. 21:58
 17/25 anonim ***** válasza:
85%

Én se arra gondolok, hogy borderline vagy skizo vagy, de ha a gyerekkorod nem volt megfelelő amiatt magadat sodorhatod veszélybe/szenvedésbe.

Az oké, hogy 4 hét után ragaszkodsz egy kicsit/közepesen, vagy hogy jó lelkitars lenne, mert magányos vagy, de az semmiképp nincs rendben, hogy olyan embert választasz, aki szerinted ápolatlan stb és érezned, tudnod kellene, hogy a nem nemet jelent, arról nem is beszélve, hogy ő is lelki problémákkal küzd.

Teljesen kikeszitenétek egymást, mire lenne jó?

A jövőről felvetett verziót (15. komment) elolvastad, el gondolkodtál rajta legalább egy kicsit? Úgy tűnik nem, pedig nem rosszindulat vezérel.

2023. jan. 18. 22:06
 18/25 anonim ***** válasza:
92%

"Apolatlan,büdös,és nem is épp egy jóképű férfi"

Hát nem tudom, én ezzel akkor sem szexelnék ha egy nagyobb vagyont fizetnének érte, nemhogy még én fussak utána :D Ez valami vicc?

2023. jan. 18. 23:09
 19/25 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező szereted a büdös fszszagot?
2023. jan. 19. 07:19
 20/25 anonim ***** válasza:
42%

Nem igazán értem a kérdés miértjét.

A történet egyszerű, ő kiverte magának, neked meg szia van. Ennyire kellettél neki, se többre, se kevesebbre. De mivel erőltetted a többet, így letiltott. Ezek után miről szeretnél még beszélgetni ezzel kapcsolatban???

2023. jan. 19. 08:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!