Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miert tehette velem a férfi?
O egy 43 éves, szingli,jol szitualt de nem egy Casanova, 1.78 cm magas férfi. 3 hétig randiztunk,sok dolog történt köztünk,nem igazan passzolt, majd 1.5 hete vasarnap szakitott velem. Utána letiltott mindenhol,időt kert,azt allitotta hogy depresszios lesz tőlem, panikrohamot kap ,stb ... mondtam hogy azért legalább ne a whatsappon szakitson hanem beszéljünk szemelyesen. Hétfőn megbeszéltük hogy nem megy ez nekünk, legyen köztünk szexkapcsolat. Ő azt is sokszor mondja hogy nagyon szep vagyok ( hozzá képest valobsn egy Istenno vagyok) de mqr nem szeretne sem tőlem sem mastol egyenlőre semmit, mert rajott hogy neki most egyedul kell lennie bla bla bla.....
A lényeg, úgy volt hogy tegnap spontan eldöntöttük hogy talalkozunk, szexelünk es egész nap erről irogattunk. Erre 1 oraval a talalkozo előtt lemondta egy mondvacsinalt ürüggyel. Megesküdött hogy ma este 8ra itt lesz. Egész nap mq is irogattunk,fantazialt rolam ,es tényleg azt hittem hogy jönni fog. Erre fel ,1 oraval előtte írt hogy nem fog jönni,szakitsunk meg minden kapcsolatot es minden jót kivan.
Azt konkrétan nem mondta hogy miert. Tegnap is ugyanezt csinalta majd egeszen ma reggelig nem válaszolt, nem nezte meg amit írtam. Egy rendszwresseget,visszatero mintat velek felfedezni ebben ,es azt hiszem direkt csinálta..férfiak ,mi a jó ebben ha egy not ilyen szinten szivattok????
Te teszed önmagaddal mindezt.
Az érdekelne, hogy ha szexelnétek és úgy dobna, akkor fájdalmat éreznel-e és egyáltalán miért tennéd ki magad annak. Mert érthetetlen az egész.
Nem mer még talizni se veled, nemhogy szexelni, mert tényleg szorong, vagy igazából nem kellesz {(akadt más) bár én inkább az elsőre tippelek, tényleg tart tőled, hogy előbb utóbb kidobnad, vagy megcsalnad}.
Nyilvan az mégjobban fajna ha szex után dobna,es mindketten tudjuk hogy szemelyesen megprobalnam meggyozni hogy kezdjunk mindent előről.
Annyi tisztelet sincs benne, 43 évesen hogy legalább egyszer elem alljon es beszeljen velem. Vagy tart tőlem vsgy nem erdeklem es annyit sem erek neki hogy eljöjjön beszelni vagy csak simán élvezi hogy szivat
Ne haragudj, de magadat szivatod. Miután 3 hét után "szakított" veled (még nem is jártatok, azért tettem idézőjelbe), hagyni kellett volna a fenébe és nem kuncsorogni utána.
Nem akar tőled semmit, miután ennek ellenére te továbbra is mentél utána, úgy gondolta, esetleg néha megdug, ha nem akad jobb. Ezek szerint akadt más, vagy nem is igazán akarta.
"Utána letiltott mindenhol,időt kert,azt allitotta hogy depresszios lesz tőlem, panikrohamot kap."
Miért nem hiszed el? Én elhiszem, de még ha nem is igaz mi a f@szt akarsz tőle? Ja, f@szt!😂
Keress mást rá basszus, ha olyan jó nő vagy és szerinted ő alattad van, akkor nem is értem miért dugatnád meg magad, miért fáj azon kívül, hogy a női büszkeség "beszél" belőled.
Amit el kell fogadni, mert hiába vagy jó nő lesznek olyan pasik, akik elutasitanak és ezt illene felnőtt módjára elfogadni...
Azt is megirta, hogy ez neki mégse megy, sok sikert kívánt, mástól még egy betűt se kaptál volna és bár ő sem járt el hibátlanul, mert későn szólt én még azt is kinézem belőled, hogy te erőltetetted a szexkapcsolatot. 🤣
Tanuld meg ha egyoldalú az egész, vagy mentális gondjai vannak nem éri meg még ismerkedni se nemhogy szexelni!
Apolatlan,büdös,és nem is épp egy jóképű férfi, úgyhogy nem nehéz hozzá kepest jó nőnek lenni .... Ertitek hogy gondolom ....
A szexkapcsolatot nem én erőltettem, ő beszelt mindig a szexrol,de viszont azt is mondta hogy ha velem lenne,olyan szinten psziches beteg lenne ( ismét) hogy nem tudna beszelni vagy dolgozni es ezért jobbnak latta ha nem folytatjuk. Nyilván talalnek 1000 masikat ha szexelni szeretnek ,számomra nem is igazán arról szólt csak szerettem volna ha eljön es itt van velem. Nagyon ragaszkodo tipus vagyok ,nekem a 4 hét amiota ismerem sokat jelent, es mellette lelkileg biztonsagban érzem magam. Legalábbis azt hiszem... Egyszerűen hiányzik, es elfogadtam volna olyannsk amilyen mivel senki sem tökéletes. Én sem. Rengeteg hibám van ,es szerettem volna ha velem marad.
Vagy tényleg meggondolta ( nem valószínű) vagy csak jatszadozik velem es ezt inkább valószínűnek tartom. Eddig ejfelig szoktunk beszélgetni, most mar 2.napja ír egy üzenetet hogy nem jön ,es utana nem lep fel egyik közössegi oldalra sem. Nem gondolom hogy van valakije,sőt....előttem sokaig szingli volt.
Tulajdonkeppen tudom hogy ezt el kell engednem ,es már meg is tettem volna ha közben nem etetett volna be a " kell pár nap hogy lenyugodjak de jönni fogok " szöveggel... az ilyesmi nagyon tud fajni. De ha neki ez okoz örömet hogy en sírok akkor Nyilván nem ő az igazi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!