Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő mire elhívtok valakit randizni második randi után?
Szerintem randi közben is javasolhat simán következő randit, nem csak uziben, vagy telozas közben.
Létezhet amúgy, de biztos nem te vagy a befuto, másokkal is randizik és talán ismét elovesz, ha nem lesz randijeloltje.
Mivel sokat randiztam korábban, én az alábbiakat tapasztaltam: többször volt olyan, hogy a pasi a randi végén nem mondott semmit, vagy azt mondta, hogy nem tudja, legyen-e következö randi, de biztosított róla, hogy mindenképpen jelentkezni fog, vagy így, vagy úgy. Jelentkeztek is, sms-t küldtek valami udvarias szöveggel, hogy jól érezték magukat, de mégsem szeretnének folytatást. Ezt én abszolút korrektnek tartom, értelmes ember így csinálja.
Olyan is volt, akivel nem mondtunk semmit, de mind a ketten tudtuk, hogy nem lesz második randi. Szépen udvariasan elköszöntünk és kész.
Volt olyan is, aki azt mondta, majd hívjuk egymást, és többet nem keresett. Pedig vele nagyon jól sikerült a randi.
Meg olyan is volt, akivel már a randin megbeszéltük a következö találkozót.
De volt egy olyan is, aki nem mondott semmit, talán hogy majd hív, aztán nem hívott. Jó két hónappal késöbb jött egy sms, de már el is felejtettem a pasit, 10 percig gondolkodtam, hogy ez most melyik lehetett (mivel akkoriban többel is találkoztam egy társkeresöröl). Visszaírtam neki, hogy bocs, de már van párom.
Szóval ezekkel a példákkal csak azt akartam mondani, hogy minden lehetséges.
Illendönek én azt tartanám, ha a pasi mondjuk 2-4 napon belül jelentkezik valami konkrét javaslattal. Én azt mondom, hogy ezt a lépést elöször a férfi tegye meg, aztán a többedik randi már lehet az én javaslatom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!