Fiúk ti idegesek vagytok mielőtt elhivtok randizni egy lányt, vagy lazán megy?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyire? Akkor is, ha valószínű, hogy örülne neki a lány?2022. febr. 27. 17:13
1/4 anonim válasza:
Itt egy vicces kérdés a témáról:) A srác beszédült olyan szinten izgult a csajhoz odalépés résznél:D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
2/4 anonim válasza:
Fiatalabb koromban ideges voltam, szorongtam. Ma már csak a kíváncsiság izgalma jár át, hogy vajon vele milyen lesz az első randi. Nem dől össze a világ akkor sem, ha nem illünk össze. Nyilván ez azért van, mert amit korábban, kezdetben meg akartam kapni, azt már megkaptam.
3/4 anonim válasza:
főleg netes ismerkedésből lesz találka nálam, nem annyira félek felhozni ezt akár írásban, akár szóban
4/4 anonim válasza:
Nem voltam ideges. Nem vizsgázni mentem. :-)
Egy egészséges izgalom és várakozás volt bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!