Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elhívtok egy lányt randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhívtok egy lányt randira akkor hány napra előre hívjátok meg? (F)

Figyelt kérdés

Abban kérném a segítségeteket, hogy ha elhívtok egy lányt randira azt olyankor hány nappal előre teszitek?

Illetve a randi és a randira hívás közötti időben szoktatok beszélgetni facebookon vagy máshogy ?

Teszem azt ha például ma hétfő lenne de péntekre beszéltétek meg?

2016. jún. 19. 00:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Én egy baráti buliban megismerkedtem egy fiúval és hazakisért és megbeszéltük, hogy egy hét mulva találkozunk, de közben nagyon aranyos volt mert rámirt naponta többször is, de nem volt fárasztó és tolakodó, mert 1-2 mondatot váltottunk csak. Én örültem neki.
2016. jún. 19. 01:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ. Már volt olyan, hogy aznap délután hívott el egy esti mozira a srác, de volt olyan is, hogy nyaralás miatt csak három hét múlva tudtunk találkozni. Szerintem attól függ mikor értek rá, de érdemes előtte beszélni, ha mondjuk csak 4 nap múlva fogtok találkozni.
2016. jún. 19. 01:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Én is így gondoltam, hogy közben írok majd neki.

Csak nem akarok tehernek tűnni a szemében.

2016. jún. 19. 01:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ember átlagosan 3 napra tervez, mondjuk hétfőn nagyjából tudja hogy szerdán esetleg csütörtökön mit fog/szeretne csinálni. Hogy mikorra hívod, csak abból a szempontból van jelentősége, hogy át tudja e szervezni a programját.
2016. jún. 19. 06:06
 5/5 anonim ***** válasza:
15 évre előre
2016. jún. 19. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!