Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire lenne elítélendő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne elítélendő, ha úgy alakulna, akkor randiznék az egyik régebbi barátnőm volt pasijával?

Figyelt kérdés

Szóval már kb5 éve nincsenek együtt, azóta a barátnőm férjhez ment, született egy kislánya. A volt barátjával, akit említettem, nem haragudnak egymásra, szóval nem rosszban váltak el egymástól.

A ,,barátnőm" még középiskolában osztálytársam volt, viszont már nem annyira köztünk sem a kapcsolat, talán 3/4 éve ha utoljára személyesen is találkoztunk, igaz néha-néha azért ráírunk egymásra, meg ugye már a féjével el is költöztek egy másik városba.

Még nem történt semmi az említett sráccal, de nekem mindig szimpatikus volt, szívesen megismerném jobban is.

Szóval szerintetek bejelöljem facen, belemenjek az ismerkedésbe, ha a srácnak sem lenne ellenére?

2023. jan. 14. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Eléggé
2023. jan. 14. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Eloszor megkerdeznem a baratnot, ha vagytok annyira joban es szamit neked a baratsaga, oszinen szolva ha inkabb mar csak ilyen tavoli ismeros, en nem foglalkoznek vele es irnek a sracnak.

Szoval a kerdes az, hogy az ismerkedes fontosabb, vagy a regi(?) baratnoddel a jo viszony.

2023. jan. 14. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Na jöhet a savazás, én egy baratnőm "exével" vagyok együtt. Igaz csak szexkapcsolat volt köztük, barátság extrákkal, nem fejlődött tovább a kapcsolatuk. Én viszont megismertem ezt a férfit, és minden stimmelt, teljesen össze illünk. Egy ideig égett a pofám, és tartottam tőle, nem akartam többet, de egy idő után engedtem az érzéseimnek. Mi azóta, 5 évvel később is együtt vagyunk. Barátnőmnek elmondtam anno, semmi probléma nem volt, már neki is van más, nem változott a kapcsolatunk.
2023. jan. 14. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Semmi rossz nincs ebben. Nem az aktuális pasiját szeded el, hanem egy évekkel ezelőttit, és már házas is valaki mással.
2023. jan. 14. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

Ha a barátnődnek már családja van hidd el le se szarja, hogy osszejottok vagy sem.

Csak abban az esetben esne neki szarul, hogy érez iránta valamit.

Persze elmondhatod neki, hogy tetszik stb ha úgy jobban éreznéd magad, de ha nem is vagytok olyan jó barátnők igazából semmi köze, hogy kivel vagy, ő a múlt, te lehetsz a jövő és kész.

2023. jan. 14. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
30%
Nekem van olyan barátnőm aki valószínűleg máglyán égetne el ezért, de ő fontosabb is annál hogy ezt megtegyem vele. Mármint alapvetően én is úgy gondolom, hogy semmi gáz ezzel de ha őt zavarná, tiszteletben tartom. Viszont van olyan barátnőm akivel egy barátnője megcsinálta ezt és semmi gondot nem okozott köztük. Szóval ez személyfüggő és mindenképp beszélnék a csajjal, aztán ha zavarja akkor eldöntheted “ki a fontosabb”. De alapvetően szerintem semmi elítélendő nincs benne, ha nem friss a szakítás és nem mondjuk azért mert ott hagyta a pasi a csajt aki még mindig őt szereti vagy valami…
2023. jan. 14. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
94%
Így, hogy már régen szakítottak és a barátnőd azóta férjhez ment és gyerekük is van, nem hinném, hogy zavarná. Így, hogy azért időnként még beszéltek, én megkérdezném, hogy neki rendben lenne-e, ha ismerkednél az exével és ha igent mond, semmi okod arra, hogy rosszul érezd magad miatta. Bár így, hogy már inkább csak egy régi ismerős, nem is feltétlenül szükséges, inkább csak azért ajánlom, mert gondolom téged kicsit aggaszt, hogy mit szólna, mennyire lenne tisztességes és ha azt mondja, hogy nyugodtan, akkor legalább azon nem kell aggódnod, hogy nehogy megbántsd.
2023. jan. 14. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!