Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elítélendő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő, ha fiatal lányok (14-22 évesek) idős férfiakra hajtanak?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez normális, egészséges dolog, hogy idős férfival szeretne együtt lenni, és meg is valósítja akár? Vagy ez utalhat betegségekre, komplexusokra? 30-60 éves férfiakról van szó.

Ti ismertek ilyen lányokat a környezetetekben? Milyen a személyiségük, milyen a kapcsolatuk?

2021. júl. 4. 11:28
A kérdező szavazást indított:
Ismerek ilyen lányt.
Nem ismerek ilyen lányt.
23 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Hajtanak? Nem úgy van, hogy egymásba szeret 2 ember?
2021. júl. 4. 11:30
 2/17 A kérdező kommentje:

"Hajtanak? Nem úgy van, hogy egymásba szeret 2 ember?"

Létezik olyan, hogy hajtanak, nyomulnak, próbálják elcsábítani a férfit. Van olyan fázis is, és olyan helyzet, amikor egymásba is szeretnek. A férfiak is hajtanak a nőkre, nem csak véletlenszerűen egymásba szerettek egyszerre.

2021. júl. 4. 11:33
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

Válasszuk szét picit mert azért egy 14 éves KISLÁNY még nagyon gyerek. A 22 éves se egy vén motoros de az előzőhöz képest sokkal felnőttebb..

Egyébként meg mindenki arra hajt akire akar. Kinek mi köze hozzá? Az ő dolga/dolguk. Nem gondolok róla semmi rosszat, furcsának se gondolom, ha vonzódik az illetőhöz.

2021. júl. 4. 11:38
 4/17 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert férfiként én is "hajtok" fiatal lányokra, akikkel voltak kapcsolataim is, de mégis sok ítélkezést látok ezekről a kapcsolatokról. Érdekel mindkét félről alkotott vélemény.
2021. júl. 4. 11:40
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

Mindig is lesz ítélkezés. Mert lássuk be sok olyan kapcsolat van ahol a fiatal nő hajt az idősebb pasi pénzére. Vagy mert tudjuk hogy az idősebb férfi hamarabb lesz öreg és emiatt sokan gondolják hogy van mögötte valami egyéb indok.

De szerintem van olyan hogy 2 ember egymásba szeret és nagyon a korkülönbség.

De ha nem a kor, akkor mindig lesz valami más ami miatt az emberek be tudnak szólni.

2021. júl. 4. 11:48
 6/17 anonim ***** válasza:
25%

Ha fiatal no hajt idosebb ferfira az nem elitelendo, de forditva igen!

pl:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ezek a """nok""" csak irigyek mert a ferfiak nem vonzodnak irantuk es olyan rancos az arcuk mint a herezsacskom

2021. júl. 4. 11:59
 7/17 anonim ***** válasza:
96%
A "14-22 évesek" részt én sem tudom értelmezni... Mondjuk max. 17-18 éves kortól már reálisabb a dolog, illetve én a férfi oldalon is lejjebb húznám a korhatárt, mert a 60 éves még a felnőttek szemében is inkább csak "bácsi" és nem potenciális partner. Szóval a huszonévesek és harmincasok, negyvenesek közötti kapcsolat vagy bárminemű vonzalom jellemző, előfordul és én azt gondolom nincsen vele gond. Sokan elítélik persze, de mit nem ítél el senki. Én is ismerek ilyen párt, illetve nekem is tetszett már idősebb férfi. Nincsen ebben semmi szerintem.
2021. júl. 4. 12:00
 8/17 anonim ***** válasza:
21%

Egy ilyen lányt ismerek, a barátnőjét csak látásból. 18 évesek. Nagyjából két éve egymással versengenek, hogy kinek sikerül gazdagabb pasit felszedni. Semmi más nem számít, nincsenek gátlások. Most is mindkettő nős pasival kavar. Akit ismerek, ő egy balatoni yachtklubban ismerkedett meg egy ötvenes, fidesz közeli vállalkozóval. Ő fizette a jogsiját, és érettségi ajándéknak autót kapott. Képzelheted, hogy nem egy használt Suzuki az se. Most szakítani akar vele, mert a barinő lakást kapott, és mennyire ciki, hogy ő nem.

A szülők gazdag vállalkozók, tudnak mindenről. Szerintem még büszkék is.

Tiszta szégyen az egész társaság.

2021. júl. 4. 12:11
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

Inkább szánalmas.

Már az századik kérdést írtad ki a témában.

Undorító, hogy vén f.szok 14 éves gyerekekre gerjednek.

Barátnőkkel kiröhögjük az ilyeneket, nem hogy még mi hajtunk rájuk :D :D

2021. júl. 4. 12:11
 10/17 A kérdező kommentje:

"Már az századik kérdést írtad ki a témában."

Nem tudtam, hogy ismerjük egymást. Talán összekeversz valakivel.

2021. júl. 4. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!