Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elítélendő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő, ha fiatal lányok (14-22 évesek) idős férfiakra hajtanak?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez normális, egészséges dolog, hogy idős férfival szeretne együtt lenni, és meg is valósítja akár? Vagy ez utalhat betegségekre, komplexusokra? 30-60 éves férfiakról van szó.

Ti ismertek ilyen lányokat a környezetetekben? Milyen a személyiségük, milyen a kapcsolatuk?

2021. júl. 4. 11:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%

Nem elítélendő, sőt támogatom.

egy idős férfi

2021. júl. 4. 12:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elítélendőnek nem az, kiv. ha foglalt férfira hajt és tud róla, vagy ha köztudottan csak a pénz miatt keres vki egy idősebbet. Az más kérdés, hogy nem mindenki nézi az ilyen kapcsolatokat jó szemmel, de ilyenkor nem a lányt ítélik el, hanem a férfit... mert azért jó sok esetben a lány még éretlen, befolyásolható, esetleg apakomplexusos, főleg ha 18 év alatti és még fejlődik a személyisége, az idősebb férfi meg kihasználja, és vagy azért van vele, mert őt könnyebben le tudja nyűgözni és kontrollálni, mint egy korabeli nőt, vagy csak a szex miatt játszadozik vele. A lányt a legtöbb esetben inkább sajnálják. De azért véleménymondáshoz érdemes ismerni az adott párt.
2021. júl. 4. 12:32
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem az, de nem jellemző. Ébredj fel, bilibe lóg a kezed..
2021. júl. 4. 12:32
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Azért nem mindegy hogy 30 vagy 60 :)
2021. júl. 4. 13:16
 15/17 anonim ***** válasza:
22%

Tippelek!

A.: Lecserélt feleség vagy.

B.: Kisfiú vagy, akit a csaja lecserélt egy papamacira.

2021. júl. 4. 13:59
 16/17 anonim ***** válasza:
92%
De most mennyi az annyi, 14 vagy 22, meg 30 vagy 60? Mert egyes föld. Nem szokásom ítélkezni, de a 14-60 az durva, bár hasonlóra se láttam példát a környezetemben. Én 14 évesen általános iskolás gyerek voltam, nem is érdekeltek még a fiúk. Gimiben 16 körül tetszett 20-on pár éves srác, de nagyon idősnek tűnt hozzám. 22 évesen minden más már. A saját lábamon állok, kialakult a személyiségem, világképem. Egy 30 éves férfi teljesen ideális hozzám komoly kapcsolatra is, 40-50-essel is élvezhetjük egymást, mint két felnőtt. Bár nem tudom mit értünk azon, hogy hajtani egy idős férfira, mindenesetre szerintem nem gáz jelezni, hogy szimpatikus az ember lányának. Nem igazán ismerek ilyen lányt egyébként a környezetemben. Én kedvelem az idősebb korosztályt, ismerek olyan 50 körüli férfit, akit elcsábítanék egy pár mocskos éjszakára, ha függetlenek lennénk. Anyagiak nem érdekelnek, szimplán csak a vonzalom miatt. Apummal nagyon jó a kapcsolatunk. Nyitott, közvetlen személyiség vagyok.
2021. júl. 4. 22:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Ég és föld*
2021. júl. 4. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!