Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudok wc-zni a srácnál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok wc-zni a srácnál, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most ismerkedek egy sráccal, akivel jól alakulnak a dolgok.

Eddig egyszer aludtam nála, és akkor láttam, milyen a kis lakása. A wc-t csak egy harmónikaajtó választja el a hálójától, ami egyben a konyha is és a nappali is. Azzal, hogy kicsi a hely, nincs bajom, a mai világban ez nem könnyű, viszont a wc-zés nekem így komoly probléma. Egyrészt a levegővétel is kihallatszik (zenét nem lehet tenni a szomszédok miatt), másrészt pedig én így nagydolgozni nem tudok.

Azt tudni kell, hogy ha izgulok, akkor ráadásul megy a hasam, vagy ha alkoholt iszom, akkor is. Ha átmegyek, akkor alig bírom ki, hogy ne fossam össze magamat, és így nem tudok aludni rendesen.

A szagok meg a másik.

Volt már valaki így? Tudom, hogy apróságnak tűnik, de igazából a harmónikaajtó nekem olyan, mintha nem is lenne ott semmi...Így nagyon nehezen megy a pisilés is. Mondtam neki, nyilván őt nem zavarja, de én nem tudom ezen túltenni magamat,iszonyatosan feszengek.

2023. jan. 13. 19:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Azt olvastam, hogy wc papírt kell teriteni a wc aljába és akkor nem hallatszik a plotty.

Szerintem, ha nem hasmenés, akkor nem lesz büdi, de biztos van legfrissítője.

Ha meg tudos, hogy a pia meghajt, akkor ne igyál.

2023. jan. 13. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:
9%
Feküdj le velem itt van wc
2023. jan. 13. 21:09
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Még nyáron randiztam egy sráccal, akinél egyszer ott is aludtam. Igaz, ez kicsit más, mivel az ő lakása volt, de ha az enyémben lettünk volna, akkor sem csináltam volna nagy ügyet ebből. Egyszerűen kapcsolt zenét, mondta, hogy mosdóba kell mennie, nevettünk egyet, és kész. Emberek vagyunk.
2023. jan. 13. 21:18
 14/19 anonim ***** válasza:
2023. jan. 13. 22:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia hölgyem, jó kis bélcsavarodás érdekes lehet?
2023. jan. 13. 23:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Meg kell érteni, hogy ez az emberiséghez hozzá tartozik: a xarás, a pisilés. Ettől még lehetsz tőkéletes:).
2023. jan. 14. 06:18
 17/19 anonim ***** válasza:
59%
Szard ki magad és utána tusolj le. Ne légy szégyenlős mert többet ártasz magadnak ha tartogatod.
2023. jan. 14. 07:16
 18/19 anonim ***** válasza:
38%
Ennem az lenne gazabb,ha a wc melle kakilnal es kakizacsjba szedned a kakid. 😂😂 Ehhez kepest te rendeltetesszeruen hasznalnad a wc-t,amit o eszetlenul telepitett egyolyan hekysegbe,ahol nincs ablak.
2023. jan. 14. 07:27
 19/19 anonim ***** válasza:
66%
Amikor a párom először aludt nálam, azt mondta:megyek a mosdóba ha bármit hallasz az nem én vagyok. Vicces volt. Én rögtön kapcsoltam zenét. Ott miért nem lehet? Tv se mehet a szomszédok miatt??
2023. jan. 14. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!