Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen kinézetű nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kinézetű nőnek mennyire van esélye egy huszonéves igényes srácnál?

Figyelt kérdés

A nő 34 éves. De sokkal többnek néz ki. Nagyon vékony, szinte már anorexiás szinten, és teljesen lapos elöl hátul, melltartót sem hord emiatt. A bőre eléggé ráncos, mert nagyon sokat dohányzik. A haja az botrány, tele van őszhajszálakkal, ráadásul nagyon sűrű és seprűs. Sminket nem szokott magára rakni, pedig nagyon csúnya és piros az arcbőre, a szemöldökét sem szedi. A fogai is elég elhanyagoltak. A körmeit növeszti de sárgák a végei. A gesztusai szerintem nagyon idegesítőek, rázza a fejét mikor nagyon magyaráz valamit, kimereszti a szemeit... Hát nem az a tipikus aranyos lány. Legalábbis szerintem.

Ez a nő konkrétan bepróbálkozott egy 25 éves srácnál, akinek már nagyon szexhiánya van. És ez a nő is szexuálisan közelít felé. Viszont ez a srác nagyon igényes, nagyon ad magára, mindig nagyon be van lőve a haja, a szakálla is mindig 10/10 mintha rajzolva lenne, márkás ruhákban jár, 10milliós matt fekete BMW-je van... De hát férfiból van... Szerintetek mennyi az esélye hogy ha a fent említett nő kb tálcán kínálja fel magát, akkor ő lefeküdne vele?

2022. aug. 28. 17:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Egy ilyen kaliberű srác nincs rászorulva egy ilyen nőre.

De neked milyen érdeked van?

Ha lány vagy miért nem dobod be magad , ha féltékeny vagy ,?

2022. aug. 28. 17:53
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Te vagy a másik lány, aki nem kellett a pasinak? Sose lehet tudni, hogy egy pasi kivel fog szexelni. Egy jóképű, normálisnak gondolt ismerősöm egy putris, ostoba cigány csajért hagyta el a tök normális feleségét.
2022. aug. 28. 18:08
 3/13 Mathus ***** válasza:

a kérdésre: te Mary Sue vagy Gary Stu vagy ebben a kérdésben?

[link]

2022. aug. 28. 18:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Én egy lány vagyok aki elvileg bejön ennek a fiúnak, és én szeretnék is vele ismerkedni, úgyhogy most kicsit féltékeny vagyok 😄
2022. aug. 28. 19:21
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Te nem kicsit vagy féltékeny, hanem nagyon. Ha bejönnél a srácnak, nem ezzel (a SZERINTED csúnya és igénytelen) nővel foglalkozna, hanem rád fordítaná a figyelmét. Egyszerűen csak savanyú a szőlő.
2022. aug. 28. 19:32
 6/13 Mathus ***** válasza:
100%
#4: "elvileg bejön"-n van a hangsúly. mert gyakorlatilag nem ez lenne. a 10m bmw mióta státusszimbólum?
2022. aug. 28. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Nekem dragabb autom van, de nem BMW - en mar szoba sem johetek ? :((((
2022. aug. 28. 20:18
 8/13 Musztafa Kebab ***** válasza:
Tehát van egy előnytelen kinézetű srác, aki a könnyű szex reményében egy nála is lejjebb lévő nővel dugni akar.Te pedig meg akarod őt szereni, mert tele van zsével.
2022. aug. 28. 20:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Most akkor te ennél a leírt nőnél is rondább vagy? Vagy miért a kérdés?ha szebb vagy nála és szexhianya van a pasinak, akkor neked miért nincs esélyed nála?
2022. aug. 28. 21:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Örülök hogy rám lettek kiélezve a válaszok amikre inkább nem is reagálok, de szerintem nekem nincs közöm a kérdéshez...
2022. aug. 28. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!