Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen kinézetű nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kinézetű nőnek mennyire van esélye egy huszonéves igényes srácnál?

Figyelt kérdés

A nő 34 éves. De sokkal többnek néz ki. Nagyon vékony, szinte már anorexiás szinten, és teljesen lapos elöl hátul, melltartót sem hord emiatt. A bőre eléggé ráncos, mert nagyon sokat dohányzik. A haja az botrány, tele van őszhajszálakkal, ráadásul nagyon sűrű és seprűs. Sminket nem szokott magára rakni, pedig nagyon csúnya és piros az arcbőre, a szemöldökét sem szedi. A fogai is elég elhanyagoltak. A körmeit növeszti de sárgák a végei. A gesztusai szerintem nagyon idegesítőek, rázza a fejét mikor nagyon magyaráz valamit, kimereszti a szemeit... Hát nem az a tipikus aranyos lány. Legalábbis szerintem.

Ez a nő konkrétan bepróbálkozott egy 25 éves srácnál, akinek már nagyon szexhiánya van. És ez a nő is szexuálisan közelít felé. Viszont ez a srác nagyon igényes, nagyon ad magára, mindig nagyon be van lőve a haja, a szakálla is mindig 10/10 mintha rajzolva lenne, márkás ruhákban jár, 10milliós matt fekete BMW-je van... De hát férfiból van... Szerintetek mennyi az esélye hogy ha a fent említett nő kb tálcán kínálja fel magát, akkor ő lefeküdne vele?

2022. aug. 28. 17:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#9 mert mondjuk én nem ajánlkozok fel neki mint egy kiégett kiélt riherongy
2022. aug. 28. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:

"mert mondjuk én nem ajánlkozok fel neki mint egy kiégett kiélt riherongy"

Ezen a ponton kéne picit elgondolkozni, hogy kell-e neked olyan pasi, aki beéri ennyivel ( ha te már olyan baromi igényes vagy, ugyebár...).

2022. aug. 28. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Tok jo no a milf a leiras szerint. A milfsk mindig elonyt elveznek a fiatal fiuknal. Sajnalom. :(
2023. jan. 14. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!