Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok!Ez ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Ez ismerkedésnél mennyire negatívum nálatok egy srácnál?

Figyelt kérdés
Buliban ismertem meg,beszélgetünk egy ideje,de rengeteg csajt követ,meg likeolgat.Főleg olyat,akinek kint van majdnem mindene.Plusz tegnap mellettem küldött neki egy srác üzenetet egy lányról,és megnézte.Megmutatta nekem hogy mekkora k.rva az a lány,azt közben meg követi,régen még képei alá is írt.Nem tudom, nincsenek jó érzéseim efelől.Mit gondoltok?
2022. nov. 14. 07:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nekem egyből megy a szemétbe, aki random lányokat k.rvaz le, főleg úgy hogy nem is ismeri.

Ráadásul kétszínű is, mert mindeközben követi ezeket a lányokat:D

Az ilyen paliktól hányok

2022. nov. 14. 08:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Ismeri a lányt és ahogy néztem régen elég jóba is voltak
2022. nov. 14. 08:39
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Akkor tuti bepróbálkozott nála, vagy csak be akart, de le lett pattintva vagy rájött, nincs esélye. És tudod, ha másnak elérhető, de neki nem, akkor krva. Éretlen pasi, nem kezdenék ilyennel.
2022. nov. 14. 09:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Erős negativum
2022. nov. 14. 09:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezdenék ilyennel, gyerekes.
2022. nov. 14. 09:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gaz ez a viselkedés, hány éves, 16?
2022. nov. 14. 09:15
 7/9 A kérdező kommentje:

22 :D igen,én is úgy érzem.

Vagy lehetett köztük valami,mert kicsit jobban utána néztem,a csaj írt a képei alá anno.

De nem értem ha számára k.rva minek ismerőse,meg miért követi más oldalakon.

Közben meg nekem írogat,velem találkozik,azt mikor együtt voltunk nézegette azt mutatta nekem mekkora k.rva azt bikinis fotói voltak csak kint

Teljesen szarul éreztem magam 😅

2022. nov. 14. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen éretlen p.öcsök. Második randim volt egy sráccal, valamit mutatni akart a telefonján, majd amikor feloldotta, a Tinder volt megnyitva😅 majd mondta is arra a lányra, akit először kiadott, hogy Úristen hogy néz ki... Na hát akinek a Tinder jelenik meg feloldás után, annak az az app volt megnyitva utoljára. Tehát amíg mosdóban voltam, azt nézte 😅 második randi volt, úgyhogy az nem lehetett, hogy úgy érzi, ebből nem lesz semmi, főleg, hogy akart volna folytatást.

Találsz olyat aki komolyan gondolja veled :)

2022. nov. 14. 09:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne pocsékold rá az időd és az energiád, találsz jobbat!
2022. nov. 14. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!