Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez plusz vagy inkább negatív pont lányok?
Sziasztok!
(Elsősorban egyetemista lányoktól kérdezném), hogy ha van egy egyetemista srác aki egyetem mellett pl. pincérként dolgozik, az pozitívum lenne (ha igen mennyire?!) vagy inkább negatívum?
Előre is köszönöm a válaszokat!
1# Lehet, hogy nálatok Kerekestarcsán máshogy megy, de itt Budapesten minden lány leszarja, hogy van e kocsid vagy sem, nem ez alapján választanak párt.
Kérdező: Sztem se nem pozitív, se nem negatív, ez egy munka amit egyetem mellett csinálsz, sokan vannak ezzel így.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igazából azért kérdeztem, mert sok sztereotípia van a vendéglátósokról és emiatt sokak szerint negatív pont lehet, de akkor ez nem teljesen igaz ...:)
En nem tudok ilyen a negativ sztereotipiakrol, mik lehetnek azok? :O
Az en szememben plusz pont, hogy meg dolgozol is egyetem mellett. En is igy teszek es mivel meg egy sok idot igenylo hobbim is van mindemellett + hetente tobbszor fozok magamra, szerintem egyaltalan nem bannam, hogy nem tudnank naponta beszelni/talalkozni. :D
23N
Miért lenne szégyen, hogy dolgozol (akár pincérként is)? Igyekszel a saját lábadra állni, és valahol el kell kezdeni.
Off: "Lehet, hogy nálatok Kerekestarcsán máshogy megy, de itt Budapesten minden lány leszarja, hogy van e kocsid vagy sem, nem ez alapján választanak párt." - Igen, Budapesten leszarják van-e valakinek kocsija. Az a lényeg mennyi kp-ja van, és mit tud megvenni a csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!