Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol és hogyan tudnék orvosokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan tudnék orvosokkal ismerkedni, randizni?

Figyelt kérdés

Tudom, érdekes a kérdés, de sosem randiztam még orvossal, és nagyon szeretnék. A társkeresőkön mindenféle férfi fent van, de orvost sosem látok. Egyáltalán nem anyagi oka van a kérdésemnek. Az utolsó két kapcsolatom azért nem működött, mert a másik fél nem volt túl empatikus és érzelmileg nyitott, én viszont nagyon igénylem egy kapcsolatban az érzelmi közelséget. Tudom, hogy nem a munkakörtől függ ez, de mégis szeretnék most orvosokkal ismerkedni. Sokat voltam kórházban az utóbbi évben és most sok a fiatal, 30-35 körüli orvos (főleg nőgyógyászaton voltam). Nagyon kedvesek, intelligensek és empatikusak, de szinte mindnek ott volt a karikagyűrű az ujján.

A lényeg, szívesen ismerkednék komolyan orvosokkal, erre van valami tippetek? Köszönöm. :)

2023. jan. 9. 13:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

En fogorvosira járok, a barátom pedig idén végzett aok-on.

A kérdésedre válaszolva én egy 3 napos konferencián ismertem meg tavaly tavasszal. Mi jól megvagyunk, én szerencsére tudom kezelni azt hogy sokszor elmarad az esti randi, vagy hogy tavaly szilveszterkor és ujevkor is dolgoznia kellett, mert unnepekkor az élvez előnyt akinek gyereke van, a volt barátom egy big4-nal dolgozott ahol szintén szokásos volt az hogy még hajnali 1kor is a laptopjan dolgozott vagy hogy 11re ért haza szóval nekem ezzel nincs bajom. Persze, nem mondom hogy nem vagyok szomorú, ha egyedül vagyok hajnalokig, de nem tudok vele mit csinálni. Tudom, hogy milyen ez. Egyébként ő egy elég nyugodt természetű ember és szerencsére nem egy agresszív idegbeteg állat aki hazajon és szetveri a lakást egy rossz nap utan és nincs is akkora pofája hogy 3x nem fér be az ajtón. Szerintem lehet normális orvost is találni (mint látod) de nekem mindenképp segített hogy a volt barátomnak is hasonló munkája volt annak szempontjából hogy se a rezidenseknek se a big4nal dolgozóknak nem veszik figyelembe se a magánéletét se az idejét.

okt. 5. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!