Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet orvosokkal ismerkedni? Kórházon kívül.
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 19:19
2/25 anonim válasza:
Alig vannak és a többségük idős (+50 év), ami nagy probléma is.
Magánklinikákon esetleg, ott vannak a fiatal dokik, de oda "guba köll, maxisok", ha ellátást is kapsz.
3/25 A kérdező kommentje:
pont ez a "baj", hogy nem vagyok beteg, nem szorulok egészségügyi ellátásra semmilyen téren, így az állami és magánrendelések valamennyi formája kiesik. Meg picit etikátlan is lenne az orvos-páciens kapcsolat miatt.. :D
2021. szept. 2. 19:34
4/25 anonim válasza:
Miert fontos, hogy orvos legyen?
5/25 A kérdező kommentje:
mert gumikesztyű fétisem van
2021. szept. 2. 19:36
6/25 anonim válasza:
Miért pont orvossal? Esetleg van egy kiszemelted? Nyomozd le jár-e valahova kikapcsolódni, mondjuk konditerembe, vagy kutyát sétáltatni és menjél te is.
7/25 anonim válasza:
Én egyszer véletlenül cseten ismerkedtem össze egy dokival.
8/25 anonim válasza:
Egyszer Tinderen matcheltem egy helyes dokival.
9/25 anonim válasza:
Es neked mi a vegzettseged? Egy orvos nem fog leallni akarkivel
10/25 A kérdező kommentje:
A legtöbb orvos akivel találkoztam, mind kedves és gondoskodó volt - nyilván utóbbi a munkája velejárója, de azt gondolom, hogy aki a gyógyító pályát választja, az magánéletben is hasonló.
Egy sebész orvos tetszett meg egy éve, amikor volt egy kisebb műtétem és azóta nem tudom kiverni a fejemből... :D De gyűrű volt az ujján.
2021. szept. 2. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!