Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol és hogyan tudnék orvosokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan tudnék orvosokkal ismerkedni, randizni?

Figyelt kérdés

Tudom, érdekes a kérdés, de sosem randiztam még orvossal, és nagyon szeretnék. A társkeresőkön mindenféle férfi fent van, de orvost sosem látok. Egyáltalán nem anyagi oka van a kérdésemnek. Az utolsó két kapcsolatom azért nem működött, mert a másik fél nem volt túl empatikus és érzelmileg nyitott, én viszont nagyon igénylem egy kapcsolatban az érzelmi közelséget. Tudom, hogy nem a munkakörtől függ ez, de mégis szeretnék most orvosokkal ismerkedni. Sokat voltam kórházban az utóbbi évben és most sok a fiatal, 30-35 körüli orvos (főleg nőgyógyászaton voltam). Nagyon kedvesek, intelligensek és empatikusak, de szinte mindnek ott volt a karikagyűrű az ujján.

A lényeg, szívesen ismerkednék komolyan orvosokkal, erre van valami tippetek? Köszönöm. :)

2023. jan. 9. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
En is...
2023. jan. 9. 13:17
 2/11 anonim válasza:
66%

"Sokat voltam kórházban az utóbbi évben és most sok a fiatal, 30-35 körüli orvos (főleg nőgyógyászaton voltam). Nagyon kedvesek, intelligensek és empatikusak..."

Neked inkább pszichológusra lenne szükséged.

2023. jan. 9. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Amatőr van cuni? Tessék, írd be a Google-ba: orvosi konferencia 2023

Pl.: [link]

Jó vadászatot! XOXO!

2023. jan. 9. 13:50
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Az orvosok nagy része ponthogy inkább autista/szociopata, mert egészséges érzelmi intelligenciával nem lehet űzni ezt a hivatást, 2 nap után összeroppannál lelkileg. Ezt pont orvosok mondták nekem.

Másrészről pedig rengeteget dolgoznak, alig van szabadidejük, én ezért (is) szakítottam orvos exemmel. Amúgy én Tinderen ismertem meg.

2023. jan. 9. 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Hehh? Ápolónő vagyok, az első 1-2 évben érdekeltek, utána inkább idegesítettek a tudatlan baromságaikkal meg a hülyeségeikkel amikre nekem, mint nővérnek kell figyelni, hogy a beteg ne purcanjon ki. Hidd el, semmi extra nincs bennük. Ugyanolyan férfiak, mint az Aldiban a Pisti aki rakosgatja a tejet a polcra, semmivel sem többek vagy jobbak. Az, hogy neked az orvosi köpeny a fétised az más tészta. 10 éve vagyok a szakmámban, de egy orvossal se feküdtem le vagy randiztam.
2023. jan. 9. 15:27
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
5. De menőbb a barinőknem bemutatni Dr. Tamás urat, aki csecsemőket ment, mint az Aldis Pistit, nem?
2023. jan. 9. 15:41
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Már akinek. Nekem biztos nem menőbb. A férjem gépészettel, hűtés - fűtés technikában dolgozik. Kettőnk közül az én mániám az életmentés, pláne, hogy mentőtisztire jelentkeztem egy héttel ezelőtt. Szóval nem tudom átérezni ezt az "orvos a pasim, és azzal menőzök dolgot" sajna.
2023. jan. 9. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Húha, el kell keserítselek, rengeteg orvos rohadul nem kedves és empatikus. Asszisztensként ezt tapasztalom nap mint nap. Némelyiknek akkora az arca, hogy

dupla ajtón alig fér be, örülök, ha emberszámba vesz. Ráadásul a párom most rezidens, hát nem olyan jó móka ez. Igen, intelligens, felelősségteljes. De rengeteg lemondás, stressz, kompromisszum (nem egy helyen dolgozunk, nem is egy területen). Néhány vizsgaidőszakra majdnem ráment a kapcsolatunk, mióta dolgozik sem lett könnyebb, de már megtanultam kezelni a helyzeteket. És egyébként igazat adok a #5nek, ugyan olyan ember kapcsolati szempontból, mint pl a szakács exem, a szerelem nem azon dől el, hogy mi a munkája.

2023. jan. 9. 17:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én orvostanhallgató vagyok, most fogok végezni. Jártam rezidenssel, orvossal és évfolyamtárssal is az évek alatt. Elhiszem, hogy a kép amit az emberek gondolnak az orvosokról neked egy olyan képet ad, hogy empatikusak, szorgalmasak stb, de semmi extra nincs bennük, mondom ezt úgy, hogy én is orvos leszek. Jobban jársz ha nem kezdesz velük viszont ha mégis akkor legyél felkészülve, hogy nem álmaid hercege lesz fehér köpenyben hanem egy ugyanolyan ember, mint bárkomás, csak sokkal leterheltebb munkájából adódóan. Gondolj bele egésznap betegekkel van, emberekkel foglalkozik jobb esetben kedves is velük. Elég megterhelő tud lenni egy idő után.
2023. jan. 9. 17:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mentőzök, talán egy orvost ismerek akin láttam több esetnél is, hogy tényleg szívből próbál segíteni, nem csak kötelességből. Empatikus embert nem az ilyen lelkileg megedzett emberek közt kell keresni, akit a halál is alig érint meg.

Én is a lelkemhez közelebb vettem a dolgokat, empatikusabb is voltam, míg nem dolgoztam ott, ahol. Ezt gyenge lélekkel nem lehet csinálni.

2023. jan. 9. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!