Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi, aki a teltebb, szép lányokat szereti?
Ha igen, akkor meg tudná indokolni, hogy miért?
Esetleg önként jelentkező? :)
18L
22:27!
Mire keresek önkéntest?
Najó, kicsit tényleg furán fogalmaztam. Az önkéntes szó alatt olyan ffit értek, aki tduna szeretni egy ilyen kissé moletteb, teltebb alakú nőt. :)
Érted már?
jesszusom, még egy ilyen baromságot, hogy a csontozatától függ valakinek a súlya-.-
fogjátok már fel hogy semmi köze hozzá!
esetleg az izomsatnak..
ja, és ha neked 100as csípőd van akkor már igenis teltebb vagy... hiába nem nézel ki 70 kilónak, egy 100/65/100 paraméterű lány már igenis a "teltebb" kategória. és ezt most nem feltétlen negatívumként mondom.
tudom h arra keresel önkéntest, azért mondtam h dobj egy privit
az első mondatot csak poénnak szántam...
Olvastam pár választ.
Az a helyzet ,hogy egyesek nincsenek tisztában a kövér és a "teltebb" testalkat fogalmával. Hülyeség ,hogy csak a kövérek mondják magukra h teltebbek. Én is azt mondom, DE nem vagyok kövér!
Mondjuk kinek mi....
Nekem a teltebb az ami én vagyok: karcsú derék egy nagyon kicsi felesleggel, laposabb hassal, viszont a fenekem és a combom sokkal husisabb valószínüleg a csípőm szélessége is közre játszik, ez a körte alak.
Az a kövér,akit mindenhol zsírpárnák borítani. Ezt ne vegye senki sértésnek. Lehet betegség miatt vagy lustaság miatt is, esetleg örökölte az alkatát. Nem mindig tehet róla! És a nagyon vékony lányok sem tehetnek arról ,hogy nem tudnak hízni. Csak a megfelelő férfit kell megtalálniuk aki szeretni tudja őket. Ja és ha egy kövér lány ad magára és igényes akkor lehet csinos és szép! Nem mindenki egyforma. Megoszlanak a vélemények.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!