Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi, aki a teltebb, szép lányokat szereti?
Ha igen, akkor meg tudná indokolni, hogy miért?
Esetleg önként jelentkező? :)
18L
Én a teltebb lányokat kedvelem. hogy miért? mert általában sokkal szebb az arcuk mint a 30 kilós társaiknak, van fenekük és mellük.
18/f
Kedves kérdező, a te esetedben mit takar az a telt kifejezés?
Itt mindenki mindenre gondol, de az igazság nálad van.
Kép nélkül nehéz diagnózist felállítani, de mindenkinek van egy elképzelése :)
F
Ez már az 50. ilyen kérdés!
NEM SZERETIK A FÉRFIAK A KÖVÉR NŐKET!
A párom a teltebb lányokat szereti, az exei is mind kicsit ducibbak voltak, én is az vagyok, pedig 168 cm vagyok és 80 kilo :S de nem nézek ki 80 kg-nak o.O
De imád engem :D imádja a husimat :D
Elnézést, h csak most írok, de el kellett mennem.
Köszi a válaszokat!
1. Jackd-et vagy hogy is hívják, nem keresem, köszi, ismerem már, inkább kihagynám.
2. A telt kifejezés alatt nem azt értem, h nagyon elhízott, hanem olyan nőiesen telt. Olyan nőies alak, mint ami pl nekem is van. Széles csípővel, karcsúbb derékkal, és dús keblekkel.
Ilyenre gondoltam.
3. Aki írta, h a ffiak nem szeretik a "dagadt" nőket, annak üzenem, h ne magából induljon ki! Mert igenis van aki csak a kövér! nőkre bukik.
DE én most nem arra a kategóriára gondoltam!
4. A 68 vagy 165 cm magasság (asszem annyi volt) mellé az 50 kiló egyáltalán nem sok. :)
De persze lehet, h ő már picit husisan néz ki, más ugyanilyen paraméterekkel meg tök vékony...
Csontozat. Igen, ez nagyban beleszámít a súlyba, pl én is olyan vagyok, h senki nem nézne annyi kilónak, mint amennyi valójában vagyok...miért? Mert erős a csontozatom.
De emellett rajtam van felesleg, főleg fenék/comb tájékon. De legalább nincs lapos fenekem! :P
Ja, és ami fontos, h én nem törődök bele abba, amilyen vagyok, hanem odafigyelek mit eszem, és sportolok is.
Tehát mondhatni, h fogyózom, bár én nem hívom így.
mire keresel önként jelentkezőt?? mert ha teltebb lányt akkor sajna nix esélyem :D:D
de ha más célból akko dobj egy privit ;) 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!