Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről árulkodik, ha a lány csak 1 órára akar találkozni az első randin?
-fél, hogy hátha kellemetlen lesz, ezért nem akar sokáig ott lenni.
-simán csak izgul.
-gyors le akarja zavarni, mert sok kedve tényleg nincs hozzá.
-tényleg csak ennyi ideje van, de azért találkozna veled, stb.
Ezer oka lehet, bár tényleg kevés idő, én ilyenkor(ha tényleg az az oka, hogy utána mennie kell) inkább keresek egy másik időpontot, amikor jobban rá érek.
Mikor valaki ilyen időlimites randit ajánlott fel nekem, mindig lemondtam. Majd ha rendesen ráér, találkozunk, szevasz.
26n
Kérdezd meg mikor jó neki hosszabb időre. Ha kb soha, akkor a kapcsolatra sem lesz ideje.
Mióta ismeritek egymást? Vagy ez első találkozas lenne? Mert akkor érthető.
Nem bírom az ilyen elfoglaltat játszó embereket. Aki meg akarja ismerni a másikat, az találkozik vele rendesen és keres egy olyan időpontot, amikor ezt korlátok nélkül, önfeledten tehetik meg, nem pedig a titkárnőjével jegyeztet elő egy időpontot a naptárban a többiek között.
Ez így ebben a formában megalázó és nevetséges. Voltam én már mocskosul elfoglalt az életem során (főállás+esti szak+edzés+külön éltem és rám is várt otthon házimunka), pontosan tudom, milyen az, amikor tényleg van dolgod és örülsz, ha lyuk van a fenekeden, nem csak úgy adod elő magad. Ez csak egy játszma. Ne menj bele. Ezt nőként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!